ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ CD «ΆΠΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΈΡΩΤΑ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου cd «Από Κάστανο και Έρωτα»- De marron et d’ amour, σε ποίηση – στοίχους του Ηλία Παπακωσταντίνου και μουσική της τραγουδοποιού Τέτης Κασιώνη.

Την ίδια μέρα έγιναν δύο παρουσιάσεις κατάμεστες από φίλους, μουσικόφιλους, καλλιτέχνες, ποιητές, στιχουργούς, συγγραφείς και πολλούς άλλους λάτρεις της τέχνης. Γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα, κάτω από την εξαιρετική μουσική-μελωδία και τους στοίχους, που γεννήθηκαν μέσα από την ποίηση.

Στην πρώτη εκδήλωση-παρουσίαση, απεύθυνε χαιρετισμό ο ποιητής και συνδημιουργός του βιβλίου cd, Ηλίας Παπακωνσταντίνου που αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την Τέτη Κασιώνη και την δημιουργία του μουσικού ταιριάσματος. Μίλησαν, η Κωνσταντίνα Βαρσάμη, ραδιοφωνικός παραγωγός στο ραδιόφωνο του Μελωδία fm, ο Μάριος Στρόφαλης, συνθέτης και ο Νίκος Δούκας, συνθέτης, μεταφραστής.

Στην δεύτερη εκδήλωση-παρουσίαση, επίσης απεύθυνε χαιρετισμό ο ποιητής- στιχουργός, Ηλίας Παπακωσταντίνου και μίλησαν, η Βέρα Βασιλείου-Πέτσα, ποιήτρια, στιχουργός, συγγραφέας, η Μαρίνα Λαχανά, ραδιοφωνικός παραγωγός στο ραδιόφωνο, Κόκκινο 105,5 fm και ο Νίκος Λαλιώτης συνθέτης, πρόεδρος του 9,84 fm.

Τις παρουσιάσεις συντόνισε: η δημοσιογράφος από το Μουσικόγραμμα, Μίνα Μαύρου.

Οι μουσικοί που έπαιξαν ήταν: Θύμιος Παπαδόπουλος, πνευστά, φλάουτο, ινδικό φλάουτο και κλαρινέτο. Σταύρος Παργινός, τσέλο,μαντολίνο. Γιώργος Αθανασίου, κλασική κιθάρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μπαράκι της Διδότου, στο Κολωνάκι