«Πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο» φέρει η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας, έγινε γνωστό πως η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου ανήκει τελικά στον αγνοούμενο 31χρονο Μπάμπη. Η αναγνώριση έγινε από τα ρούχα του ενώ στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής. Το σώμα του άτυχου νέου εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Από πυροβολισμούς σε πόδια, πλάτη και χέρια στο άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε επί τόπου στο σημείο εντοπισμού της σορού.

Τα τραύματα έχουν προκληθεί από κυνηγετικό όπλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ακόμα και δαγκωματιές από άγρια ζώα. Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το πτώμα, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ήταν στο σημείο και τις 18 ημέρες που αγνοείτο ο 31χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

22.1.2024