Πρόσκληση στα Βραβεία Στίχου 2024 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και στην 2η επέτειο της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε.

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς και το Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλούν στην τελετή απονομής των βραβείων στίχου 2024 στις 19 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα προσέλευσης 17.30 στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, Μιχαλακοπούλου 25 στην Αθήνα που συνδυάζεται με τον εορτασμό των 2 ετών από τη σύσταση της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε..

Κατά πρώτον θα τιμηθεί για την προσφορά της προς την Ε.Σ.Ε. η ηθοποιός/πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αττικής κυρία Μαίρη Βιδάλη η οποία συνέδραμε την υλοποίηση της συναυλίας “Από το Μικρό στο Μεγάλο” στο θέατρο Κόρονετ αλλά και στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και συνέβαλε εν μέσω πανδημίας στην προβολή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής.
Θα ακολουθήσει η βράβευση των διακριθέντων στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου της Ε.Σ.Ε. που εξαρχής διεξάγεται σε συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή και τον εκδότη του περιοδικού Μετρονόμος Θανάση Συλιβό. Σημαντικοί συμβολείς πλέον οι μουσικοσυνθέτες Φώτης Αποστολάρας, Πέννυ Μπινιάρη και Φλωρεντία Ρήγα.
Μετά τη βράβευση θα αναγνωσθούν στίχοι των διακριθέντων από τους ίδιους η αγαπητούς ηθοποιούς.
Τέλος η Κατερίνα Καράμπελα, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. θα αναφερθεί ευσύνοπτα στις δράσεις και εκδηλώσεις της νεοσύστατης Λέσχης και θα ευχαριστήσει τα μέλη της για την υποστήριξή τους
Θα ακολουθήσει coffee party