Πυροσβεστικό Σώμα: Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Σάμο, Κιλκίς, Αττική και Καβάλα

  • Συνελήφθη στις 5 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου, στην θέση «Καμπλάκι Μυκάλης», του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στη νήσο Σάμο και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.281,25€.
  • Συνελήφθη στις 5 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κιλκίς, αλλοδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Καραθοδωρέϊκα, του Δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς.
  • Συνελήφθη χθες, 6 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Ασπροχώρι, της Δ.Κ. Αυλώνος, του Δήμου Ωρωπού στην Αττική και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.609€.
  • Συνελήφθη σήμερα, 7 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών προκαλώντας πυρκαγιά εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Αρτέμιδας, του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.625€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 937,5€, σήμερα 7 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελευθερούπολης, σε ημεδαπό, για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην επαρχιακή οδό Αγίου Ανδρέα – Ελευθερούπολης, στην Καβάλα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.625€, σήμερα 7 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση φυτικής βλάστησης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Πόρτο Ράφτη, του Δήμου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, στην Αττική.