ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕP «Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Είναι τιμή μου να μιλήσω για τη Σοφία Ανδριανού, το όνομα της οποίας όχι μόνο δηλώνει «σοφία», αλλά συμπυκνώνει τόσο όμορφα την ουσία της ως ανθρώπου και καλλιτέχνη μαζί.

Το ταξίδι της Σοφίας στη μουσική έχει πολιτισμικό βάθος και πλάτος, έχει την προσωπική και συλλογική διάσταση που η ίδια έχει επιλέξει.

Στον πυρήνα της περσόνας της Σοφίας βρίσκεται μια έμφυτη ευαισθησία και ευγένεια, ιδιότητες που δίνουν τη γεύση της αυθεντικότητας συνολικά στην μουσική της παρουσία. Οι ερμηνείες της δεν είναι απλές εκτελέσεις, αλλά παράθυρα στην βελούδινη ψυχή της, που προσφέρουν συγκίνηση και τέρψη σε όλους όσους την ακούν.

Η φωνή της Σοφίας έχει μια σπάνια ποιότητα που αντηχεί στις χορδές της καρδιάς του κοινού της. Είτε πρόκειται για μια απαλή μπαλάντα είτε για τα ψηλά ύψη ενός ισχυρού ρεφρέν, η φωνή της έχει τη μοναδική ικανότητα να διεγείρει το συναίσθημα των ακροατών της και να προκαλεί συγκίνηση.

Ο δίσκος, «Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή τραγουδιών. Είναι ένα μανιφέστο της φιλοσοφίας της, μια αντανάκλαση της σοφίας που φέρει στο όνομά της και μεταδίδει μέσω της τέχνης της. 

Ευχαριστούμε, Σοφία, που μοιράστηκες το δώρο σου μαζί μας, και μακάρι το ταξίδι σου να είναι τόσο εμπνευσμένο και εντυπωσιακό όσο το μονοπάτι που έχεις ήδη διανύσει.

 

EP – «Η Σοφία του Κόσμου»

Νέος δίσκος με 4 τραγούδια από την μουσική συνάντηση της Σοφίας Ανδριανού και του Νίκου Γερακάρη.

Τραγούδι: Σοφία Ανδριανού 

Στίχοι – Μουσική: Νίκος Γερακάρης 

Ενορχήστρωση – Programming: Άκης Μουχλιανίτης 

Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering: Άκης Μουχλιανίτης – 2nd FLOOR STUDIO

Επικοινωνία: Action Εστί 

Video: Νίκος Γερακάρης

Εξώφυλλο – Επεξεργασία Φωτογραφιών: Mr. Hamilton 

  1. Του Κόσμου τα Αινίγματα
  2. Η Ζωή μου είναι αλλού
  3. Γιατί ποτίζω τα αγκάθια
  4. Ένα παιδί

12.12.2023