ΣΤΑ ΑΚΡΑ (On the Fringe) | 25 Μαΐου στους κινηματογράφους

Μια ταινία για την οικογένεια, την αγάπη και την αλληλεγγύη.
Αντίστροφη μέτρηση για τρεις διαπλεκόμενους χαρακτήρες που προσπαθούν να μην καταρρεύσουν και να περάσουν 24 ζωτικές ώρες που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Ποια είναι η επίδραση του οικονομικού στρες στις προσωπικές σχέσεις και πώς η φιλία και η αλληλεγγύη μπορούν να μας βοηθήσουν στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής;
Ένας συναρπαστικός αγώνας ενάντια στο χρόνο, στο περιθώριο μιας μεγάλης πόλης.
Η ιστορία της ταινίας «Στα Άκρα» επικεντρώνεται σε μια μέρα στη ζωή τριών χαρακτήρων. Όλοι τους επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από μια έξωση και όλοι έχουν 24 ώρες για να επιλύσουν μια κατάσταση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.
Από τη μια, ο Ράφα (Λούις Τόσαρ), ένας ακτιβιστής δικηγόρος που έχει φτάσει σε σταυροδρόμι και θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ των κοινωνικών του δεσμεύσεων και της σχέσης του.
Μέχρι τώρα, ήταν έτοιμος να αφιερώσει όλο τον χρόνο του για να βοηθήσει τους άλλους. Αλλά αυτός ο χρόνος έχει αφαιρεθεί από την οικογένειά του, σαν να ήταν η ζωή ένα παιχνίδι όπου δεν υπάρχει ισορροπία.
Η Ακιουζένα (Πενέλοπε Κρουζ) έχει 24 ώρες για να προσπαθήσει να μην χάσει το σπίτι της και να βρεθεί στο δρόμο. Έχει παλέψει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της, αλλά τώρα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της.
Και τέλος η Τεοντόρα (Αντέλφα Κάλβο), μια ηλικιωμένη γυναίκα αποφασισμένη να εμποδίσει τον γιο της να αναλάβει την ευθύνη για γεγονότα που δεν μπορεί να αλλάξει.
Οι τρεις αλληλένδετες ιστορίες έχουν κοινές ρίζες. Οι χαρακτήρες και οι πλοκές διασταυρώνονται και μπλέκονται, καθώς ο χρόνος τρέχει και φτάνει στη στιγμή της αλήθειας και της επίλυσης των συγκρούσεων των πρωταγωνιστών μας.
Ο Χουάν Ντιέγκο Μπότο είναι Ισπανός ηθοποιός, γεννημένος στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Το 1978, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας, η οικογένειά του αναγκάστηκε να εξοριστεί και μετακόμισε στην Ισπανία. Ο Μπότο έχει παίξει σε περισσότερες από 50 ταινίες, καθώς και σε περίπου 10 τηλεοπτικές παραγωγές και σε πολλά θεατρικά έργα.
Το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Στα Άκρα», έκανε πρεμιέρα στο τμήμα Horizons του Φεστιβάλ Βενετίας.
Η Πενέλοπε Κρουζ έχει αποδείξει την ευελιξία της παίζοντας μια ποικιλία συναρπαστικών χαρακτήρων, και όντας η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ, για την ταινία Vicky Cristina Barcelona. Ξεκινώντας από τις ισπανικές ταινίες Jamon, Jamon και Belle Époque το 1998,
έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το All The Pretty Horses του Billy Bob Thornton, το Open Your Eyes του Alejandro Amenabar, το All About My Mother του Pedro Almodóvar, που τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα και το Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας. Η Κρουζ έχει επίσης
πρωταγωνιστήσει στο Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι, Vanilla Sky, Volver, Pirates Of The Caribbean, Parallel mothers & Official Competition.
Ο Λούις Τόσαρ ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο και τις ταινίες μικρού μήκους, ενώ αργότερα έγινε γνωστός για τον ρόλο του στη δημοφιλή ισπανική τηλεοπτική σειρά Mareas Vivas. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες κύρους όπως οι José Luis Borau, Manuel Gutiérrez Aragón, Michael Mann στο Miami Vice & Jim Jarmusch στο Limits of Control, μεταξύ άλλων.
Έχει λάβει πολλά βραβεία κύρους όπως το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, το Βραβείο Gaudí, και τρία βραβεία Goya από την Ισπανική Ακαδημία.
————–
On The Fringe is a film about family, love and solidarity. A countdown for three intertwined characters
trying to keep it together and get through 24 vital hours that will change their lives. On the Fringe
explores the impact of economic stress on personal relationships and how friendship and solidarity can
get us through life’s most difficult moments. A thrilling race against the clock on the fringe of a big city.
Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/zrpJgIjK4B0
Υλικά των ταινιών εδώ: Spentzos Film Releases

Home

25 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ SPENTZOS FILM