«Στα Καλά Καθούμενα» To μοναδικό premium Steak House της Αθήνας!

«Στα Καλά Καθούμενα», το εστιατόριο του chef patron Στέφανου Σαράτση, το οποίο έπειτα από μια αδιαμφισβήτητα πετυχημένη πορεία 28 ετών στη Θεσσαλονίκη ήρθε και στην Αθήνα και διανύει ήδη τον 2ο χρόνο απόλυτης επιτυχίας του και στην πρωτεύουσα. Είναι αδιαμφισβήτητα το εστιατόριο, που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή στην αθηναϊκή κρεατοφαγική σκηνή. Φιλοξενείται σε ένα επιβλητικό κτήριο, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην Ιερά Οδό 25-29, σε έναν χώρο 1.600 τ.μ.. Το «Στα Καλά Καθούμενα» είναι ένα γνήσιο Steak House, το οποίο έγινε μεμιάς talk of the town και ο απόλυτος γευστικός προορισμός για τους meat lovers, αφού προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα κρέατος premium κοπών. Η ψυχή των δύο εστιατορίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα είναι αδιαμφισβήτητα ο Head of Company Στέφανος Σαράτσης, ο οποίος οραματίστηκε και υλοποίησε τα «Στα Καλά Καθούμενα» έχοντας δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια σταθερούς συνεργάτες και συνάμα φίλους.

Φωτό: Ο chef patron και Head of Company του εστιατορίου «Στα Καλά Καθούμενα» Στέφανος Σαράτσης

«Στα Καλά Καθούμενα» θα γευτείτε εκλεκτές κοπές, limited edition wagyu A5 Ιαπωνίας, ένα κρέας με premium χαρακτήρα αλλά και Wagyu Rib Eye Αυστραλίας, Bistecca Alla Fiorentina, Celanique (τρυφερή καρδιά από ένα εξαιρετικό φιλέτο) black Angus Αμερικής, Picanha Wagyu, Bavette (Flank steak) από Βlack Angus Αμερικής με την “βασίλισσα” Tomahawk να κλέβει την παράσταση. Όλα τα κρέατα συνοδεύονται από επίσης εξαίρετα sides όπως: βελούδινο πουρέ με βούτυρο μαύρης τρούφας, τραγανά σπαράγγια σωτέ σκορδοβούτυρο και flakes παρμεζάνας, καλαμπόκι «αγκαλιασμένο» με βούτυρο παρμεζάνας. Φυσικά εκτός από τις εξαιρετικές κοπές υπάρχουν και τα πρώτα πιάτα. Εδώ κυριαρχεί η «πίτα της Ανδρονίκης», που δεν είναι άλλο από μια πίτα με φρέσκια τριμμένη τηγανητή πατάτα με φέτα Ηπείρου και αυγά ελευθέρας βοσκής Νεοχωρούδας, επίσης το μοναδικό beef Tartare από φιλέτο Βlack Angus Αμερικής, το Tataki η Ιαπωνέζικη εκδοχή του carpaccio από φιλέτο Wagyu Ιαπωνίας συνοδευόμενο από onion rings και φυσικά στα must ορεκτικά συγκαταλέγονται τα μανιτάρια πλευρώτους σβησμένα σε παλαιωμένο κρασί, κρέμα μανιταριού, πέρλες από κατσικίσιο τυρί Ηπείρου παναρισμένες σε φυστίκια Αιγίνης και crumble λεμονιού με θυμάρι, αλλά και οι ευφάνταστες σαλάτες όπως το «παντζάρι τριλογία» από κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί παντζάρι με κρέμα από κατσικίσιο τυρί Ηπείρου και η burrata με ντοματίνι, τραγανή baby ρόκα, καραμελωμένα φουντούκια, φρέσκια μοτσαρέλα και χειροποίητο πέστο βασιλικού.
Φωτό: Νίκος Γεωργιάδης – Μαίρη Αυγερινοπούλου

Οι κοπές από τα πιο σπάνια είδη και κομμάτια, που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, κρέατα ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας και κορυφαίας γεύσης από ειδικές ράτσες σερβίρονται μπροστά στο τραπέζι από εξειδικευμένους ανθρώπους, που υπηρετούν την τέχνη της κοπής στον υπερθετικό βαθμό. Γι’ αυτό άλλωστε το service είναι εξαιρετικό όπως και το προσωπικό, που είναι καλά «διαβασμένο», χαμογελαστό και πρόθυμο με αποτέλεσμα οι θαμώνες να αισθάνονται μοναδικοί. Με moto «Διαρκής εξέλιξη» ο Στέφανος Σαράτσης συνοψίζει τον αέναο σκοπό του εστιατορίου και της ομάδας του, εδώ και 28 χρόνια. «Στα Καλά Καθούμενα» θα βρείτε και ενημερωμένη λίστα κρασιών με εξαιρετικές ετικέτες αλλά και signature coctails. Η φιλοσοφία του «Στα Καλά Καθούμενα» επικεντρώνεται στο τρίπτυχο: Ποιότητα – Φιλοξενία – Συμπερίληψη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι δεκαπέντε Θεσσαλονικείς άφησαν τη ζωή τους, την οικογένεια τους, την καθημερινότητα τους, τους φίλους τους, πίστεψαν στο όραμα του και ήρθαν να ζήσουν μαζί του μόνιμα στην Αθήνα.. Το μεγαλοπρεπές εστιατόριο στην Ελλάδα, απευθύνεται σε όλους και όλες ανεξαιρέτως, παρέχει υψηλή ποιότητα στο φαγητό, στη διασκέδαση, στο χώρο, μεταφέροντας την αίσθηση της απόλυτης φιλοξενίας, που έχει αποκτηθεί εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη πλέον και στην Αθήνα. Πέρα από το εστιατόριο με τη γνώριμη κρεατοφαγική ταυτότητα, το concept «Στα Καλά Καθούμενα» περιλαμβάνει παράπλευρα projects όπως ένα in house μικρό ξενοδοχείο με εννέα πολυτελείς σουίτες, έναν εντυπωσιακό χώρο private dining, αλλά και food-trucks ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο.

Φωτό λεζαντάς: Χρήστος Νέζος-Μαίρη Αυγερινοπούλου-Γωγώ Αυγερινοπούλου-Χάρης Σιανίδης-Νίκος Κοντομήτρος-Ιωσήφ ΠρωΪμάκης-Ιωάννα Σταμούλου

“Στα Καλά Καθούμενα Athens”: Ιερά Οδός 25-29, Αθήνα, τηλ. Κρατήσεων: 2103450020