Στην Αργιθέα ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος

Την Αργιθέα επισκέφθηκε , ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Ανθηρού, με τον δήμαρχο Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου και τα στελέχη του Δήμου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν διεξοδικά, ήταν η πορεία των έργων, οι απαραίτητες συμπληρωματικές εντάξεις σημείων προς αποκατάσταση, οι στρατηγικές διεκδικήσεις της περιοχής, η ανάδειξη της ορεινότητας, η βελτίωση της καθημερινότητας, οι προοπτικές που αναδεικνύονται μέσα από δυναμικές συνεργασίες, καθώς και ο προγραμματισμός των επόμενων ενεργειών.

Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Αργιθέας, δόθηκε η διαβεβαίωση από τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πως θα γίνει δεκτό τις αμέσως επόμενες ημέρες, το αίτημα του Δήμου για νέα επιπρόσθετη χρηματοδότηση για συγκεκριμένες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις.

Ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού και αμέσως μετά συνομίλησε με μόνιμους κατοίκους.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επιτόπιες αυτοψίες σε ορισμένα χωριά που επλήγησαν από τα ακραία φαινόμενα, καθώς και σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

1.11,2ο23