Συνάντηση αγαπημένων προσώπων της showbiz στην εταιρική εκδήλωση της “Magic Box” στο “Bloom – Project” στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Φωτό:  Μάρα Δαρμουσλή – Κώστας Φωτόπουλος – Χριστίνα Φυλακτού – Μαρία Κορινθίου – Μάγδα Βεντούρα – Κώστας Τζωρτζόπουλος – Γιάννης Σπαλιάρας

H ανθρώπινη αλυσίδα περιπτέρων “Magic Box” πραγματοποίησε στα Νότια Προάστια την εταιρική της εκδήλωση και εγαινίασε την εφαρμογή “Magic Box Loyalty App”, παρουσία όλου του δυναμικού της, συνεργατών αλλά και πολλών εκλεκτών επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Τα “Magic Box” προσφέρουν κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή. Η εταιρεία κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπουμε το παραδοσιακό “περίπτερο”, δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα 37 σημείων πώλησης σε Νότια και Δυτική Αττική. Τα “Magic Box” παρέχουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία αγορών, καθώς ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, την διευρυμένη γκάμα προϊόντων και το ανταγωνιστικό επίπεδο εξυπηρέτησης τους.

Τα “Magic Box” εγκαινίασαν την πιο πρόσφατη καινοτομία τους, το “Magic Box Loyalty App”, μια εφαρμογή που επιτρέπει να αποκτήσεις τη δική σου ψηφιακή loyalty card, προσφέροντας premium προνόμια και περισσότερη μαγεία στις καθημερινές σου αγορές. Με κάθε αγορά που πραγματοποιείς κερδίζεις πόντους, τους οποίους θα μπορείς έπειτα να εξαργυρώσεις όπως επιθυμείς. Μάλιστα, ως μέλος του app, θα έχεις πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις.

Μπορείς να κατεβάσεις το Magic Box Loyalty App δωρεάν σε iOS & Android.

Instagram: https://www.instagram.com/magic.box.shop
Website: www.magicbox.shop