Στο φιλόξενο café Χουζούρι, Χατζηγιάννη Μέξη 7, κατόπιν πρόσκλησης του μέλους της συντονιστικής επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού Αθηνών της Ε.Σ.Ε. Πέτρου Λενούδια, προσήλθαν μερικά από τα νέα μέλη της Λέσχης σε μια δημιουργική συνάντηση με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά.
Παρευρέθησαν οι θεατρολόγοι Δήμητρα Μπελίση, Σοφία Σταθάτου και Δανάη Καλογερή, η οποία είχε γενέθλια εξ ου έσβησε ένα συμβολικό κερί επί αυτοσχεδίου γλυκού και δέχθηκε ευχές από τους παρευρισκόμενους, η παιδαγωγός Δέσποινα Καβουρτζίδου, ο διευθυντής φωτογραφίας Κωνσταντίνος Κρητικός, ο art director Βασίλης Νικολόπουλος, ο σκηνοθέτης Αντώνης Κορωνιός και οι επίδοξοι σεναριογράφοι Μαριάννα Μανιάτη και Μαρίνα Κωνσταντάκη.
Στα νέα μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσφέρθηκε αντίτυπο της πρόσφατης έκδοσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος «Μια ρομαντική προσπάθεια».






