Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση για την πολυαναμενόμενη συναυλία του σπουδαίου Sir Tom Jones, ο οποίος θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιουνίου, στο ανανεωμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, για να μας θυμίσει με την χαρακτηριστική φωνή του, στιγμές από την διαδρομή του.
Ο σπουδαίος Ουαλός τραγουδιστής γιορτάζει 60 χρόνια μιας μοναδικής καριέρας, γεμάτης επιτυχίες και διακρίσεις. Ένας καλλιτέχνης που έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και παραμένει μέχρι σήμερα μια εξέχουσα και επιδραστική μορφή στη μουσική βιομηχανία.
Είναι δύσκολο να αναφέρεις όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια. Μερικές μόνο απ’ αυτές: It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again, Sex Bomb, She’s a Lady, Green, Green, Grass of Home και If I Only Knew.
Ο Sir Tom Jones έχει εδραιώσει τη θέση του στην ιστορία της μουσικής ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών, γεφυρώνοντας μουσικές εποχές και είδη, αγγίζοντας κάθε γενιά και κάθε κοινό. Ένας καλλιτέχνης που ήταν πάντα αφοσιωμένος στη δύναμη του τραγουδιού και της φωνής, στοιχεία που τον έχουν αναδείξει σε έναν αληθινό θρύλο της μουσικής.
|