Συνεδρίαση Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης για τις ανεμογεννήτριες

Παρουσία εκπροσώπου του Δήμου Αργιθέας, συνεδρίασε η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης, σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης αιολικών πάρκων σε βουνά των Δήμων Αργιθέας και Πύλης.

Η Συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων στον ορεινό όγκο του Δήμου, έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο.

Πραγματοποιήθηκε μετά τη νέα απόφαση ΑΕΠΟ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά στην εγκατάσταση 25 Α/Γ στα βουνά του Δήμου Πύλης και Δήμου Αργιθέας.

Για το θέμα προτάθηκε και έγινε ομόφωνα αποδεκτό από τους συμμετέχοντες, να πραγματοποιηθεί από κοινού  έκτακτη συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων των δήμων Πύλης και Αργιθέας τα οποία και θα λάβουν την οριστική απόφαση.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο Δήμαρχος Πύλης  Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Αθανάσιος Μπαλατσούκας, ο επ/λής της μείζονος Αντ/σης του Δήμου Πύλης  Θεόδωρος Χήρας, ο δημοτικός Σύμβουλος  Γεώργιος Αναγνώστου και ο Αντιδήμαρχος Δήμου  Αργιθέας  Κων/νος Γραμμένος.

20.9.2024

Τελευταία Άρθρα