Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμαρουσίου της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου, μεσημβρινές ώρες της 1-2-2025 στην περιοχή του Αμαρουσίου, -2- γυναίκες, ηλικίας 29 και 14 ετών κατηγορούμενες για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Στο πλαίσιο προανάκρισης σχετικά με διακεκριμένες κλοπές προϊόντων από καταστήματα στην περιοχή του Αμαρουσίου, ανωτέρω αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τις -2- γυναίκες να εξέρχονται από κατάστημα στην περιοχή του Αμαρουσίου και τις κάλεσαν σε έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που μόλις είχαν αφαιρεθεί από το ανωτέρω κατάστημα.
Επιπρόσθετα κατόπιν προανακριτικής έρευνας εξιχνιάστηκαν ακόμα -6- διακεκριμένες κλοπές από καταστήματα στην περιοχή του Αμαρουσίου όπου οι δύο κατηγορούμενες, μαζί με έτερους συνεργούς και με εναλλασσόμενους ρόλους, είχαν αφαιρέσει πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών με το συνολικό χρηματικό κέρδος να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των -5.000- ευρώ.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
φωτό :Αρχείο
6.2.2025