Συνελήφθη, στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής Λέσβου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο, ενεπλάκη σε επεισόδιο με έτερο ημεδαπό, κατά το χρόνο του οποίου τραυμάτισε σοβαρά τον τελευταίο με αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Η ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, ενώ τις έρευνες συνέδραμαν, η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μυτιλήνης και το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής Λέσβου.
30.6.2025