“Ταξιδεύοντας με ένα μανιτάρι” της συγγραφέως, Αθηνάς Κυμιωνάκη, από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ

Οι Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ με εκδότη τον κ. Δημήτρης Φύκιρης, οι συνεργάτες μας κι εγώ, αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που κρατάμε στα χέρια μας τον πρώτο καρπό δημιουργίας της ταλαντούχας συγγραφέως, εκπαιδευτικού προσχολικής αγωγής και σκηνοθέτιδας, κ. Αθηνάς Κυμιωνάκη με τίτλο: “Ταξιδεύοντας με ένα μανιτάρι”

Έτσι, μεγαλώνει η οικογένεια των Εκδόσεων ΚΟΥΡΟΣ με άτομα αξιόλογα, εμπνευσμένα και μοναδικά! Την ευχαριστούμε από καρδιάς που τίμησε τον Εκδοτικό μας Οίκο με την εμπιστοσύνη της.

Η εκλεκτή συγγραφέας, παρουσιάζει 8 αυτοτελείς χιουμοριστικές ιστορίες, μικρές και μεγάλες σε μορφή έμμετρου λόγου. Όλα τα ποιήματα είναι διακοσμημένα με σκίτσα της χαρισματικής εικονογράφου της Εταιρείας μας, Ελευθερίας Μανδάνη. 

Το βιβλίο χωρίζεται σε 5 ενότητες. Η 1η ενότητα περιλαμβάνει ποιήματα Λίμερικ, η 2η  ενότητα, παιδικές προσευχές, νανουρίσματα και παραδοσιακές διεθνείς προσευχές.

Η 3η ενότητα περιλαμβάνει δαχτυλοθέατρο για βρέφη και παιδιά, η 4η  ενότητα, δραματοποιημένα μουσικοκινητικά παιχνίδια τάξης και αυλής και η 5η ενότητα τραγουδάκια υποδοχής στο σχολείο, αυλής & βροχής.

Το συγκεκριμένο βιβλίο βοηθά τους μαθητές να καλλιεργούν τη δημιουργικότητά τους και να στολίζουν με πολλά χαμόγελα τα προσωπάκια τους.

Τους προτρέπει επίσης, να δημιουργούν μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας και να αναπτύσσουν δεξιότητες που θα συμβάλουν στην ουσιαστική ένταξή τους στην κοινωνία του αύριο και στη συνύπαρξή τους με τους άλλους ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες.                                      

Το βιβλίο “Ταξιδεύοντας με ένα μανιτάρι”, αποτελεί ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για γονείς και εκπαιδευτικούς!

Ευχόμαστε καλοτάξιδο και να αγαπηθεί πολύ! 

Διατίθεται από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ, Πειραιώς 8 – Αθήνα, Τηλ. 210 52 40 424  & 693 22 14 777 και από το e-shop των Εκδόσεών μας:

https://eshop.kourosbooks.gr/product/taksidevontas-me-ena-manitari/

Διατίθεται επίσης, από όλα τα βιβλιοπωλεία Ελλάδα & Κύπρο, κατόπιν παραγγελίας.

28.8.2024