Το Μεγαλύτερο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 1 VOLISSOS SUMMER FESTIVAL 14-15-16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Γράφει η Δημοσιογράφος Μαρία Σούρλα

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ  θα χτυπήσει δυνατά φέτος στη Βολισσό στο πρώτο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Βόρειας Χίου το  1 VOLISSOS SUMMER FESTIVAL που θα γίνει 14-15 & 16 Ιουλίου 2023.

‘Ένα τριήμερο που έρχεται να  χαρίσει σε όλους αξέχαστες στιγμές δράσης & διασκέδασης με κεντρικό σημείο αναφοράς του Φεστιβάλ τα Λιμνιά της Βολισσού όπου θα στηθούν εκθεσιακά περίπτερα & σταντ με χειροποίητα είδη, είδη δώρων & τουριστικά, τρόφιμα-ποτά, street food, σύλλογοι και πολλά άλλα..

Μεγάλο μέρος των περιπτέρων θα κατέχουν τα Auto–Moto παρουσιάζοντας στους επισκέπτες  τα νέα μοντέλα που θα παρέχεται και η δυνατότητα των TEST RIDE.

To φεστιβάλ θα πλαισιώσουν πάρα πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους : ΑΘΛΗΤΙΚΟ  BOOTCAMP, ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ SHOW, ΘΕΑΤΡΙΚΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ, DJ SET, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, AUTO & MOTOR SHOW κ.α.

Οι δράσεις καθώς  και όλα τα δρώμενα θα εξαπλωθούν σε  όλα μέρη της Βολισσού όπως ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΥΘΩΝΑΣ, ΚΑΣΤΡΟ, ΛΗΜΝΟΣ, ΛΕΥΚΑΘΙΑ, ΑΓ. ΜΑΡΚΕΛΛΑ.

Ολοι οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν την τελευταίο ημέρα δηλαδή την Κυριακή στις 10.00 σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός που θα φωτίσει όλο το Λιμάνι με τα WATER FLOATING LANTERNS τα επιπλέοντα φαναράκια τα οποία θα μπορούν να αγοράσουν και να περάσουν την ζωγραφιά ή το μήνυμα τους πάνω ως μια ευχή προς την γιορτή της προστάτιδας Αγίας Μαρκέλλας που θα είναι σε μία εβδομάδα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα φαναράκια το τριήμερο καθώς και από πολλές άλλες δράσεις του Φεστιβάλ θα πάνε προς φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την διοργάνωση του Φεστιβάλ έχει η ART LINE ADVERTISING σε συνεργασία με τον ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΙΣΣΟΥ “Ο ΟΜΗΡΟΣ”.

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ τελή ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΣΤΗΡΙΞΗ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Για όσους επιθυμούν να γίνουν Αρωγοί αυτού του μεγάλου γεγονότος με συμμετοχή τους σε περίπτερο ή χορηγία μπορούν να επικοινωνήσουν με την Art Line (Σάντη Νταούτη) στα τηλέφωνα 22710 20014 & Κιν. 6945215236..

Για καθημερινή ενημέρωση των δράσεων του Φεστιβάλ μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα VOLISSOS SUMMER FESTIVAL στο Facebook