Το ΝΕΟ 14ο δισκογραφικό τραγούδι της Έλενας Ιωάννου είναι ένα τραγούδι με θέμα τον έρωτα. – Μουσική Στέλιος Χαλβατζής – Στίχοι Αντώνης Μελάνης

Το ΝΕΟ 14ο δισκογραφικό τραγούδι της Έλενας Ιωάννου με μουσική  Στέλιου Χαλβατζή και στίχους  του Αντώνη Μελάνη. Ένα τραγούδι με θέμα τον έρωτα. Ακούστε εδώ:

ΕΛΕΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ // Ότι αγαπήσαμε ELENA IOANNOU // Oti agapisame (youtube.com)

Γράφει η Έλενα Ιωάννου για το ταξίδι της στο τραγούδι: “Ξεκίνησα το τραγούδι μεγάλη . Από τη πρώτη στιγμή πίστευα ότι δεν αρκεί μόνο μια καλή χροιά , και χρειαζόμουν και άλλλα εφόδια για να τραγουδώ αξιοπρεπώς . Από τότε παρακολουθώ μαθήματα στο Εθνικό ωδείο με την κορυφαία δασκάλα Κα Άννα Διαμαντοπούλου . Συνεργάσθηκα με αρκετούς επώνυμους καλλιτέχνες σε διάφορα μαγαζιά & συναυλίες. Το 2016 με άκουσε σε ένα μαγαζί ο συνθέτης Γιώργος Πολύζος και από τότε ξεκίνησε μια συνεργασία  που έως σήμερα έχουμε γράψει στο στούντιο 11 υπέροχα τραγούδια σε στίχους Ευγενίας Δρούζα,, Δήμητρας Καλπιτζή, Σπύρου Μαρίνου,Πάνου Καλουδά, Αριστέας Γεραρή . 3 Τραγούδια, μου έχει γράψει και ο συνθέτης Στέλιος Χαλβατζής σε στίχους Αντώνη Μελάνη , Αντώνη Κωνσταντινίδη .
Αυτή τη στιγμή ήδη είναι έτοιμα για εγγραφή στο στούντιο 1 τραγούδι σε στίχους & Μουσική του Σταύρου Λιβικού , και 2 τραγούδια του Γιάννη Νικολάου (Λαθρεπιβάτες). Από το 2021 εχω κάνει τη δική μου μουσική σκηνή στον Πειραιά το “Νέο ΙΧΝΟΣ” οπου φιλοξενώ αρκετά μουσικά σχήματα , όπως της Μπέσσυ Αργυράκη , του Πασχάλη, της Κρινιώ Νικολάου κ.α. Κάθε Σάββατο & Κυριακή τραγουδώ στο στέκι μου το “Νέο ΙΧΝΟΣ ” σε ένα μόνιμο πρόγραμμα κάθε σεζόν . Αγαπώ το τραγούδι και θέλω πάντα να τραγουδώ προσπαθώντας να ερμηνεύσω και να ανταποκριθώ αξιοπρεπώς.”

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!