Το place-to-be της Θεσσαλονίκης “Amar” club άνοιξε και πάλι τις πόρτες του με ένα εντυπωσιακό New Season Opening Party και με ένα εκρηκτικό live από την Ιουλία Καλλιμάνη!

Φωτό: Στιγμιότυπο από το κατάμεστο ‘’Amar’’

Το μοναδικό summer club της νυχτερινής ζωής της συμπρωτεύουσας “Amar”, άνοιξε για ακόμη μία καλοκαιρινή σεζόν τις πόρτες του. Από νωρίς η ατελείωτη ουρά των θαμώνων, που περίμεναν για μία θέση στο μαγαζί-στολίδι της Θεσσαλονίκης, αλλά και η συνεχόμενη προσέλευση του κόσμου καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, επιβεβαίωσαν ότι το στοίχημα για αξέχαστες νύχτες κερδήθηκε. Δίπλα στην πιο δυνατή ομάδα επιχειρηματιών της πόλης βρέθηκαν εκλεκτοί φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης ταξίδεψαν αποκλειστικά για τη λαμπερή βραδιά, την οποία απογείωσε το εκρηκτικό live της μοναδικής Ιουλίας Καλλιμάνη.

  1  2

Φωτό 1: Παντελής Καναράκης – Λάκης Γαβαλάς – Γιώργος Τσαλίκης. Φωτό 2: Τάσος Μουτσολλάρι-Αργύρης Τσιγκόπουλος-Θοδωρής Σκούφος-Zάχος Ζίφκος-Ιουλία Καλλιμάνη-Χρήστος (Τίτος) Γιάτσας-Γιάννης Χρυσοστομίδης-Δημήτρης Παπαδόπουλος-Δημήτρης Μουτσολλάρι
Όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το “Amar” διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες σε μία βραδιά με πολύ χορό, κέφι και ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που σήμαναν ξανά και επίσημα την έναρξη του “Amar” φωτίζοντας τον ουρανό του Θερμαϊκού. Στο “Amar” κάθε Τετάρτη (live parties), Παρασκευή και Σάββατο τα vibes ανεβαίνουν, οι φωτισμοί χαμηλώνουν σε έναν εντυπωσιακό χώρο με την υπόσχεση να μας χαρίσουν τις πιο κορυφαίες στιγμές νυχτερινής διασκέδασης.