Το premium ρούμι “Don Papa Rum” ταξίδεψε στο νησί των ανέμων σε ένα μαγευτικό τριήμερο με αγαπημένους Έλληνες celebrities – influencers!

Σε ένα συναρπαστικό “Sugarlandia Event” στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση συναντήθηκαν επώνυμες παρουσίες – καλεσμένοι, από το χώρο της μουσικής, της μόδας και της τηλεόρασης για να απολαύσουν την εμπειρία του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

  Φωτό  Τάσος Μιχαλόπουλος – Jo Kennedy – Patrick McAleenan

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη θεματική Villa του “Don Papa Rum”, διακοσμημένη σαν πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων, όπου με την περιποίηση private chef, απόλαυσαν μια μοναδική tasting εμπειρία και άφθονα Signature “Don Papa Rum” Cocktails . Την εμπειρία συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές και ο DJ που απογείωσε την βραδιά υπό το φώς της Αυγουστιάτικης πανσελήνου. Οι προσκεκλημένοι, τις ημέρες διαμονής τους στο κυκλαδίτικο νησί, κολύμπησαν στα κρυστάλλινα νερά του Beach Bar “Aperanto Galazio” και γευμάτισαν στο εστιατόριο “Ftelia Pacha”, στην παραλία Φτελιά της Μυκόνου. Η νυχτερινή ζωή είναι σήμα κατατεθέν του κοσμοπολίτικου νησιού, για αυτό και όλοι οι καλεσμένοι φίλοι του “Don Papa Rum” βρέθηκαν σε ένα ξεχωριστό dinner στο international meeting point “Scorpios”, που ανέδειξε το premium ρούμι, υπό τους ήχους διάσημων DJ’s, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν με το αγαπημένο τους ρούμι στο χέρι.

     

Το “Don Papa Rum” είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις δέκα κορυφαίες τοποθεσίες παραγωγής ζαχαροκάλαμου στον κόσμο. Τα γνήσια ζαχαροκάλαμα, που υπάρχουν στο νησί θερίζονται με το χέρι κάθε χρόνο, από τον Οκτώβριο μέχρι το Μάιο και μετά μεταφέρονται στους μύλους, οι οποίοι τα αλέθουν και το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια και γλυκιά μελάσα, γνωστή τοπικά αλλά και παγκοσμίως ως “Μαύρος Χρυσός”. Στο νησί Negros ή αλλιώς Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το καλύτερο ζαχαροκάλαμο αλέθεται για να παράξει αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι, που παλαιώνει για 7 χρόνια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.