Όμιλος TRIZONI και Anthoula’s Traditional Food – Μια ακόμη εντυπωσιακή προσθήκη στο δυναμικό του – Κοινή έναρξη από 12/4 στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής

Όμιλος TRIZONI με τη σιγουριά 43 χρόνων εμπειρίας και εμπιστοσύνης των
διαχρονικών πελατών του, με υψηλές διακρίσεις ποιοτικής γαστρονομίας στο χώρο των
θαλασσινών και στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, με υπερηφάνεια υποδέχεται στο
δυναμικό του το brand Anthoula’s Traditional Food.

Χτίζοντας διαχρονικά σχέσεις εμπιστοσύνης με τοπικούς παραγωγούς, αλιείς και καλλιεργητές
και έχοντας πάντα στόχο την υψηλή ποιότητα, την ηθική στην παραγωγή και το zero waste, ο
Όμιλος συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση μικρών παραγωγικών μονάδων εντάσσοντας στο
δίκτυο καταστημάτων του τα προϊόντα και την ποιοτική εμπειρία τους.
Το brand Anthoula’s, traditional local cousin, επί 30 χρόνια δοκιμασμένη γαστρονομική
πρόταση στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, εντάχθηκε στο portfolio του Ομίλου και είναι έτοιμο να
λειτουργήσει με το σύνολο της εκλεκτής παραδοσιακής του κουζίνας (έμφαση στα κρεατικά,
εκλεκτές πρώτες ύλες, ελαιόλαδο και οργανικά λαχανικά τοπικών παραγωγών) καθ΄όλη τη
διάρκεια της ημέρας για brunch, lunch και dinner και με την υπογραφή του Trizoni Comfort. Θα
υποδέχεται την εκλεκτή πελατεία του από τις 12 Απριλίου 2025, σε νέα τοποθεσία, στον
Πολυχώρο Εστίασης, δίπλα ακριβώς από το TRIZONI Sea Treasures.

Η full start λειτουργία του προγραμματίζεται για τις 9 Ιουνίου 2025.
Με τη νέα αυτή επένδυση του Ομίλου, με εξαγορά του παρακείμενου χώρου και την
εγκατάσταση του brand Anthoula’s και του raw bar -ύψους 800 χιλιάδων ευρώ-, οι εκλεκτοί
πελάτες έχουν την ευκαιρία ν΄απολαύσουν στον ίδιο πολυχώρο δύο καταξιωμένα brands
επιλέγοντας είτε την εμπειρία ψαροφαγίας με την υπογραφή του Trizoni Sea Treasures είτε τις
εκλεκτές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, του Anthoula’s Traditional Food.

Γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Σούρλα