12 οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση βιασμού της 15χρονης

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών στο Ρέθυμνο μετά τις καταγγελίες οτι 15χρονο σήμερα κορίτσι από την περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου έπεσε θύμα βιασμού.

Στην υπόθεση για την οποία κινητοποιήθηκαν οι διωκτικές αρχές πριν από περίπου έξι μήνες μετά από ανώνυμη καταγγελία , εμπλέκονται συνολικά 12 άτομα εκ των οποίων ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε στις 22 Ιανουαρίου μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Ρεθύμνου και κρίθηκε μετά την απολογία του προσωρινά κρατούμενος.

Για τους υπόλοιπους 11 εκ των οποίων οι 10 είναι Έλληνες και ένας αλλοδαπός έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και την υπόθεση χειρίζεται η ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της δικογραφίας οι αναφερόμενοι σε αυτήν που αναμένεται να κληθούν σε απολογία , αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του βιασμού και της γενετήσιας πράξης σε ανήλικο άτομο, από το 2022 έως και πρόσφατα.

Ωστόσο ο φάκελλος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου να ερευνά κάθε πτυχή της . Το 15χρονο κορίτσι στηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς επιστήμονες και ψυχολόγους.

Η μητέρα της 15χρονης ανέφερε πως η κόρη της δεν μπορεί να της μιλήσει για τις φρικτές λεπτομέρειες όσων έχει βιώσει. «“Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά. Ντρέπεται το κοπέλι μου.

“Ό,τι έμαθες από την Αστυνομία, μαμά”. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”» είπε η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο Star.

Ο πατέρας  της 15χρονης έβαλε τέλος της ζωή του μόλις έμαθε για τον βιασμό της   αφήνοντας πίσω του και σημείωμα αυτοκτονίας.

6.2.2024