2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι Εκδόσεις Διάπλαση, με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, σας καλούν το Σάββατο 2 Απριλίου σε μια γιορτή που έχουν ετοιμάσει για να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με αγαπημένους συγγραφείς στο βιβλιοπωλείο μας (Σόλωνος 19 Κολωνάκι)

Μαζί με τους συγγραφείς θα ανακαλύψουμε τους ήρωες των ιστοριών τους και θα περιπλανηθούμε σε ξεχωριστές βιβλιοπεριπέτειες!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στις 12:00 

«Οι τρεις σοφοί»

 Σπυριδούλα Μπιρπίλη

Τρεις σοφοί κλεισμένοι στον πύργο τους λαμβάνουν μια πρόσκληση για μια γιορτή. Τι μελετούν αυτοί οι τρεις μυστηριώδεις σοφοί; Τι θα τους συμβεί στη γιορτή; Θα καταφέρουν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τους θέσουν; Και τελικά οι σοφοί ξέρουν τα πάντα; Ένα παραμύθι που τελειώνει με την αφήγηση ενός παραμυθιού. 

Οι τρεις σοφοί σάς περιμένουν να ακούσετε το παραμύθι και να παίξετε μαζί τους!

Στις 14:30

«Το πέπλο των αστεριών»

Βασίλης Λιάκος

Ένα κορίτσι, ένα αγόρι κι ένα αστέρι θα ταξιδέψουν στα λημέρια μας για να μας διηγηθούν το παραμύθι τους. Ένα παραμύθι για μικρούς, πολύ μικρούς, μεγάλους κι ακόμα μεγαλύτερους. Μια ιστορία για την ομορφιά και τη διαφορετικότητα. Κλείστε τα μάτια, ανοίξτε την καρδιά σας

Στις 17:00

Μαξιλάρι για όνειρα γλυκά

Παναγιώτα Στρίκου-Τομοπούλου

Τι συμβαίνει όταν ένα μαξιλάρι συναντάει στον δρόμο του έναν πειρατή, μια μάγισσα, έναν ιππότη και μια… παραμυθοκλωστή; Μικροί και μεγάλοι, ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί, να συναντήσουμε τους ήρωες της ιστορίας και να περιπλανηθούμε σε ξεχωριστές βιβλιοπεριπέτειες. Σας περιμένουμε!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κυριάκος Καραΐσκος

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι

Τηλ.: 2169003693, 

ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας

Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445, 

30.3.2022