23χρονη στη Σέριφο κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου μεταξύ 04:00- 04:30. Όπως υποστηρίζει η κοπέλα διασκέδαζε στην παραλία Λιβάδι. Ξαφνικά και χωρίς να θυμάται κάτω από ποιες συνθήκες, όπως είπε στους αστυνομικούς, οι δυο άνδρες την αρπάξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.

Η ίδια πάντως έχει δώσει ακριβή περιγραφή στην αστυνομία για το προφίλ των δραστών. «Το ένα από τα δύο άτομα μου κράταγε τα χέρια και το άλλο προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω και να μην τα καταφέρνω. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν μεταξύ τους σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν. Ο ένας είχε λίγα κιλά παραπάνω, ο άλλος ήταν πιο λεπτός», είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν δύο Πακιστανούς περίπου 30 ετών. Ο ένας φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι, ενώ ο δεύτερος μετρίου αναστήματος λεπτός και αξύριστος.

Η 23χρονη είχε μείνει μόνη της στο μπαρ, καθώς είχαν φύγει οι φίλοι της, είχε πιει αρκετά και δεν αισθανόταν καλά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Μια παρέα που ήταν δίπλα της προσφέρθηκε να πληρώσει το ποτό της και στην πορεία την ακολούθησε σε μια παραλία που το βράδυ είναι ερημική και σκοτεινή. Εκεί η κοπέλα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους δύο άνδρες.

31.7.2022