6 & 7 Ιανουαρίου η 1η Έκθεση Βιβλίου Eteron

Το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή σας προσκαλεί στην 1η Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει με τίτλο «Pick A Book». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο, 6 & 7 Ιανουαρίου 2024, από τη 13:00 έως τις 21:00, στον χώρο του Eteron (Λεωκορίου 38-40, Ψυρρή).

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά κορυφαίους εκδοτικούς οίκους όπως ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΝΗΣΟΣ, OPOSITO, ΠΟΛΙΣ, ΠΛΕΘΡΟΝ και ΤΟΠΟΣ καθώς και το βιβλιοπωλείο ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ.

Κάθε εκδοτικός οίκος θα παρουσιάζει τα βιβλία του σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους και είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους/τις λάτρεις των βιβλίων να ανακαλύψουν νέους τίτλους, να συναντήσουν συγγραφείς και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Παράλληλα, το Ινστιτούτο Eteron γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας του με ένα party που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 21:00.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα παρουσιάσεων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα, στη σελίδα της εκδήλωσης, εδώ.

4.1.2024