89η νυχτερινη πεζοπορία με πανσέληνο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας περιμετρικά της Ακρόπολης

Η Εθελοντική Ομάδα Πεζοπορίες με Πανσέληνο και ηλιοβασίλεμα, διοργανώνει την 89η νυχτερινη πεζοπορία με πανσέληνο, στις 24 Φεβρουαρίου 2024 Σάββατο, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας περιμετρικά της Ακρόπολης, ( περίπατος της Δημοκρατίας ) με ηλιοβασίλεμα στον Άρειο Πάγο, με πανσεληνο στο λύκνο της δημοκρατίας στο λόφο της ΠΝΥΚΑΣ,.
Η διαδρομή περιπου 3,00 έως 3,30 ωρες με τις στασεις ( Θησείο, Κεραμεικός, λοφος των Νυμφών, Άρειος πάγος, αρχαία αγορά, Ρωμαϊκή αγορά, αέρηδες ο αρχαιότερος μεταιωρολογικος σταθμος στον κοσμο, οδος τριποδων, λισσικρατη, στήλες ολυμπίου Διός, θέατρο Διονύσου, Ηρωδειο, ιερο των νυφων, φύλακες του Σωκράτη, λοφος Μουσων, λουμπαρδιαρη, αρχαιο αστεροσκοπειο, Πνύκα )..
Όποιος η όποια θέλει μπορεί να κάνει μισή ώρα, μία ώρα, δύο ώρες ή και ολόκληρη την διαδρομή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ότι ώρα θέλει μπορεί να φύγει είμαστε μέσα στην πόλη.
Σημείο συνάντησης σταθμός Ηλεκτρικού Θησείο και ώρα 16.30 μ.μ..
Η συμμετοχή είναι δωρεάν οι συμμετέχοντες να είναι υγιείς σε καλή φυσική κατάσταση και παιδιά αλλά μέχρι 17 ετών συνοδεύονται, παπούτσια κατάλληλα για χώμα, άσφαλτο, βράχια, σακίδιο νερό, καπέλο, αντιανεμικο, ξηρά τροφή.
Η διαδρομή είναι περίπου 3.00 έως 3.30 ώρες.
Εμείς από την Εθελοντική μας Ομάδα, Πεζοπορίες με Πανσέληνο αγαπάμε την Αθήνα, είμαστε ερωτευμένοι με την Χώρα μας…
Με τον Πολιτισμό της, την ιστορία της, τα μνημεία της, την φυσική της ομορφιά, την πανίδα της, την χλωρίδα της, τις τοπικές γεύσεις, τους ωραίους, φιλόξενους και περήφανους ανθρώπους της.
Αρχηγός και υπευθυνος της εκδηλωσης κ. Παναγιώτης Αχιλλεοπουλος
Τηλ. 6974070997