«ΟΙ ΕΣΤΡΙΜΜΕΝΕΣ»
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
Οι εστεμμένες των Miss Hellas Drag Pageant λόγω πολύ μεγάλης επιτυχίας και των συνεχόμενων sold out, προσθέτουν μια ακόμη, τελευταία παράσταση του θεατρικού έργου «ΟΙ ΕΣΤΡΙΜΜΕΝΕΣ», στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός την Πέμπτη 29 Μαΐου.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Μετά την τελική πρόβα πριν την παρουσίαση του μεγάλου τους σόου, οι τέσσερις εστεμμένες κατευθύνονται στο ασανσέρ που θα τις ανεβάσει στον χώρο διεξαγωγής του. Ενώ αρχικά φαίνεται να παρακολουθούμε μια καθόλα τυπική συντεχνία, το κλίμα δεν αργεί να διαταραχθεί από κλιμακούμενες διενέξεις, ως είθισται, στο χώρο του θεάματος. Στη διάρκεια της ανάβασης, εκτυλίσσονται σπονδυλωτά 4 διαφορετικά σόου αφορμώμενα από προσωπικούς και ευρύτερους κοινωνικοπολιτικούς προβληματισμούς, που ταλανίζουν την εκάστοτε εστεμμένη. Όμως τότε, λίγο πριν φτάσουν, μια τεχνική βλάβη θα τις στείλει απότομα σε καθοδική πορεία και θα τις φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με σκοτεινές πτυχές τους που δεν υπολόγιζαν ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν επί σκηνής. Αυτό που φαινομενικά ήταν μια καλή συνεργασία, μετατρέπεται σε μια ειλικρινή στιχομυθία. Και πολλές φορές η αλήθεια είναι άσχημη.
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
«Τι καθιστά μια σχέση ιδανική; Η ευγένεια ή η ειλικρίνεια;»
Όταν τέσσερα πλάσματα με τελείως διαφορετικά ερεθίσματα και οπτική για τον κόσμο, βρίσκονται μαζί για να τον σχολιάσουν, τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρον. Μπορεί αυτά τα τέσσερα άτομα να μην συναντιόντουσαν ποτέ εάν δεν είχαν σαν κοινό παρανομαστή τα drag καλλιστεία, μετά όμως από αυτή την επεισοδιακή τους αλληλεπίδραση, συνειδητοποίησαν το πόσο παράλληλα κινούνταν οι εκ πρώτης ασυσχέτιστες ζωές τους.
Το πώς μπορεί να χαρακτηριστεί μια σχέση επιτυχημένη, είναι υποκειμενικό. Άλλοι σκέφτονται πως πρέπει να πράττεις πάντα με συγκατάβαση και κατανόηση, ακόμα και αν αυτό σε περιορίζει
ασφυκτικά, και άλλοι θεωρούν πως η ειλικρίνεια είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας παρόλο που η αλήθεια δεν είναι πάντα εύκολα διαχειρίσιμη.
Ποιος αποφασίζει λοιπόν ποιος είναι ο σωστός τρόπος του συσχετίζεσθαι;
Ας το εξετάσουμε μαζί.
Ταυτότητα Παράστασης:
Σκηνοθεσία: Οι Εστριμμένες
Σκηνικά – Φωτισμοί: Οι Εστριμμένες
Πρωτότυπο Κείμενο: Οι Εστριμμένες
Γραφιστικά: Τάμμυ Τσανάκα
Φωτογραφίες: Τάμμυ Τσανάκα
Επί Σκηνής: Τάμμυ Τσανάκα, Μελιστάλακτη, Σούκα ντε λα Μπλιάτ, Ανδρομέδα Μπολς.
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15€ γενική είσοδος
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ TICKETSERVICES Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) Τηλεφωνικά: 210 7234567 Online: https://www.ticketservices.gr/event/mikros-kerameikos-oi-estrimmenes/?lang=el
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com