Προγραμματισμός Studio Κυψέλης 2026-27

Στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών , παράλληλα με την παράσταση Αναζητώντας τη μαγεία έγινε η παρουσίαση του προγράμμστος του πρώτου 4μημου για το Studio Κυψέλης για  τη σεζόν 2026- 27. Από τους Θεατρίνων Θεατές σε νέες και παλιότερες ομάδες και συνεργασίες. 
17 χρόνια Studio Κυψέλης 
 
Συγκεκριμένα το  Studio Κυψέλης ανοίγει στις  8 Οκτωβρίου το: 
*SOLO TITKOV…2!!!
ΝΕΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Όμως πάλι κλασικά: για το σεξ, σχετικά με τους εθισμούς, και κατά του κράτους!
Κάθε Πέμπτη στις 21:00
*Το ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ του Γιώργου Βασιλειάδη , η sold out παράσταση των Θεατρίνων Θεατές  επιστρέφει για 8 συλλεκτικές τελευταίες παραστάσεις, επειδή εσείς το ζητήσατε. Πάντα με πρωταγωνίστριες τις κυρίες Καίτη Ιμπροχώρη – Πέπη Οικονομοπούλου.
Κάθε Τρίτη 21.00 μ.μ.
* η ΜΠΕΤΤΥ ΝΤΕΗΒΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ της Elisabeth Fuller εκδράμει 2η χρονιά φουλαριστή για να κλέψει τα Σάββατα σας.
Κάθε Σάββατο 18.45 μ.μ.
*ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ; του Striendberg , η ξεχωριστή εκδοχή του έργου για τρίτη χρονιά από τέλος Οκτώβρη.
*ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ το πολυθρόνα του Γιώργου Λιβανού επιστρέφει για 6 παραστάσεις τον Οκτώβρη.
*ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ της Κατερίνας Τριανταφυλλοπούλου κάθε Κυριακή
20.30 μ.μ. από τέλος Νοέμβρη.
* Ο μοναδικός Αλέξανδρος Πετρακας κλέβει κάποια Σάββατα για να μας χαρίσει χαρά και γέλιο και φέτος από το Νοέμβρη.
Ετοιμάζονται:.
*SAD HOTEL Αντίο Τεννεσύ Ουίλιαμς του David Folley , σε πανελλήνια πρώτη από τιυς Θεατρίνων Θεατές το Δεκέμβρη.
*Ερωτικό γαϊτανάκι του Snitchler , η κολασμένη κωμωδία έρχεται τέλος Δεκέμβρη από τους Θεατρίνων Θεατές.
*ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ του Γιώργου Πολυχρονίδη , βασισμένο στο βιβλίο του Ο Κώστας εγώ κι ο Ταχτσής, το Δεκέμβρη.
* Τα ΠΑΡΑΝΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ και φέτος,  σε 5 Χριστουγεννιάτικες- Πρωτοχρονιάτικες βραδιές με εκπλήξεις το Δεκέμβρη.
*Ένα θεατρικό έκπληξη με τον Αλέξανδρο Πετρακα. Θα σας τρελλάνει! Το Δεκέμβρη!
*Η ομάδα Μύθος παρουσιάζει το Μονόλογο του Γιώργου Κοζυράκη Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ με τη ΖωήΤριανταφυλλίδη.
*Η Στέλλα Μαρή με τους Minus Two,  θα μας διηγηθεί τη συνέχεια του ΠΛΑΝΗΤΗ της, που τόσο μας άρεσε!
*Και εφέτος φιλοξενούμε  προβολές(* 3 με 9 Δεκεμβρίου)  από το 15ο Διεθνές φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου.
Και
*Live-εκθέσεις-bazar , αφιερώματα κινηματογραφοκές προβολές  σε παράλληλες δεάσεις σας περιμένουν.
Μείνετε συντονισμένο παρακολουθόντας τις σελίδες STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ και Studiokypselis Polychoros στο Facebook και στη σελίδα μας:
Studiokypselis.gr
Studio Κυψέλης
Σπετσοπούλας 9 ,11361
(Από Κυψέλης 51)
Τηλέφωνο 210 8819571
17 χρόνια Studio Κυψέλης