Ανατίναξαν ATM και πήραν 140.000 ευρώ

Με κινηματογραφικό τρόπο άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το περασμένο Σάββατο ΑΤΜ στην Κυλλήνη και έφυγαν με λεία 140 χιλιάδες ευρώ.

Οι διαρρήκτες, φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους χρησιμοποίησαν την μέθοδο της έκρηξης, προκειμένου να αφαιρέσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα από το μηχάνημα.

Συγκεκριμένα έριξαν με το αυτοκίνητο τους ένα μαύρο Ford Fiesta την πόρτα της επιχείρησης, στην οποία στεγάζεται το ΑΤΜ, τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ενώ πραγματοποίησαν και χρήση τροχού κοπής μετάλλων, στο ρολό ασφαλείας του μηχανήματος, προκειμένου να το παραβιάσουν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ταυτόχρονα εξετάζει το βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.

4.3.2025