Ο Γιώργος Αποστολόπουλος γενικός γραμματέας ΕΔΣΝΑ

Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του ΕΔΣΝΑ, αναλαμβάνει ο Γιώργος Αποστολόπουλος, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν σχετικής διαπιστωτικής πράξης του Προέδρου του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, Μπάμπη Σιάτρα.

«Η νέα εποχή όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου έχει ήδη ξεκινήσει και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του ΕΔΣΝΑ, προκειμένου να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει τις ικανότητες να συνδράμει σε αυτό το απαιτητικό έργο, συμβάλλοντας στην επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής, και προσθέτει ότι:

«Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε οριστικές και βιώσιμες λύσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν την Αττική, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την κυκλική οικονομία. Ο τρόπος για να τα καταφέρουμε, περνά μέσα από την μητροπολιτική διαχείριση των απορριμμάτων, με διαφάνεια και χρηστή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων».

Ο Γ. Αποστολόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων», από το 2014 έως το 2023, υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος ή πρόεδρος εταιριών του Δήμου Αθηναίων αλλά και ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ μέχρι το 2019, οπότε και ορίστηκε πρόεδρος στην Αναπτυξιακή εταιρεία της Αυτοδιοίκησης (Π.Ε.Τ.Α.).

4.10.2024