Στην Κέρκυρα τη Δευτέρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Συνεχίζει τις περιοδείες και επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μετά τον Έβρο και την Ήπειρο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 την Κέρκυρα.

Η Ζωή, με τη δικηγορική και την πολιτική της ιδιότητα, θα επισκεφθεί το νησί για να υπερασπιστεί πολίτες που αγωνίζονται για το Περιβάλλον και να συναντήσει φορείς, φίλους και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας, που θυμίζουμε ότι στην Κέρκυρα συγκέντρωσε το ποσοστό 6,39% στις Εθνικές Εκλογές του 2023, το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα, ένα δείγμα ειλικρινούς αγάπης και στήριξης.

Η Ζωή συνδέεται με την Κέρκυρα με ιδιαίτερους συναισθηματικούς και οικογενειακούς δεσμούς. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο πατέρας της Νίκος Κωνσταντόπουλος υπήρξε πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές της Κέρκυρας επί Χούντας. Η Ζωή έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κέρκυρα τόσο για την υπεράσπιση ενεργών πολιτών και περιβαλλοντικών κινημάτων, όσο και για κοινωνικές δράσεις και αγώνες ενάντια σε πλειστηριασμούς, ενώ κρατά ζωντανές σχέσεις φιλίας στο νησί.

Θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου με το αναλυτικό πρόγραμμα της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στην Κέρκυρα.

19.12.2024