Φωτό: Ευγένιος Χαμηλοθώρης – Μερσίνα Κεχαγιά – Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Σρόιτερ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening του εμβληματικού εστιατορίου “Barbarossa Athens” στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το οποίο φέρνει την αυθεντική φιλοσοφία και τις γαστρονομικές του δημιουργίες από την Πάρο στην καρδιά της Βούλας. Το διάσημο εστιατόριο, γνωστό για τις μεσογειακές του γεύσεις, εντάσσεται στο πολυτελές συγκρότημα “91 Athens Riviera, The Resort”, το οποίο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχειακό project του Ομίλου “Domes Resorts” στην Αθήνα.
1 2
Φωτό 1: Σοφία Κοτσίρη (Marketing Manager “Barbarossa World”) – Χριστίνα Μαρίνου (General Manager “91 Athens Riviera, The Resort”) – Ευγένιος Χαμηλοθώρης – Ρόζη Βερνίκου (Senior Sales Manager “Domes Resorts”) – Λάκης Γαβαλάς
Φωτό 2: Κατερίνα Καινούργιου – Έμμα Παπασταθοπούλου – Ζήνα Κουτσελίνη
Στην εκδήλωση, ο ιδιοκτήτης Ευγένιος Χαμηλοθώρης υποδέχτηκε καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, ενώ οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τις μοναδικές δημιουργίες του διακεκριμένου executive chef Δημήτρη Νίκολη. Το “Barbarossa Athens” συνεχίζει την παράδοση ποιότητας και αυθεντικότητας που το ανέδειξε στην Πάρο από το 1987, παραμένοντας πιστό στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τη δημιουργικότητα που αποπνέει τη μαγεία των Κυκλάδων.
Πέρα από την επιτυχία του στην Πάρο, το Barbarossa έχει εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εστιατόριο, με παρουσία σε κοσμοπολίτικους προορισμούς όπως το Μπόντρουμ της Τουρκίας και το Κάιρο της Αιγύπτου, μεταφέροντας την κουλτούρα της φρέσκιας μεσογειακής κουζίνας σε ένα διεθνές κοινό. Η πιο πρόσφατη προσθήκη, το Barbarossa Athens, ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του ομίλου στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Με την είσοδο του στην Αθήνα, το Barbarossa προσθέτει ακόμα έναν κορυφαίο προορισμό στη λίστα των εστιατορίων του, διατηρώντας σταθερές τις αξίες του για ποιότητα, καινοτομία και αυθεντική φιλοξενία σε ένα πολυτελές περιβάλλον.