Για το νέο βιβλίο του Ηλία Δ Παπακωνσταντίνου ΄΄ Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο΄΄

Αριστέα Κοντόζογλου

 Δημοσιογράφος

 

 

 

 

‘’Ο Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο’’ του Ηλία Δ Παπακωνσταντίνου, μετά από μία πορεία πέντε ετών συγγραφής της τριλογίας και των δώδεκα νέων στιχουργημάτων που μελοποιήθηκαν από την συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου, έγινε βιβλίο και εκτυπώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, από τις εκδόσεις Αγγελάκη ΄΄Αττικός΄΄.

Το πρώτο μέρος της τριλογίας έχει θεατρικοποιηθεί και έχει παρουσιαστεί στο Μουσείο « Άγγελου και Εύας Σικελιανού» στους Δελφούς,  στον χώρο «Ελαιόλιθος» στη Νάξο και στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών στην Αθήνα.

Στο πρώτο μέρος της τριλογίας ο συγγραφέας αφηγείται αλλά και  συνδιαλέγεται με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη που επιστρέφει στη ζωή μετά από 110 χρόνια και συνομιλούν για την γλώσσα μας καθώς και για κοινωνικά και υπαρξιακά θέματα.

Στο δεύτερο μέρος ο συγγραφέας μας μιλά για την φυσική επαφή του στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο και την φανταστική  συνάντηση τους.

 

a10a31.jpg

 

Στο τρίτο μέρος ο συγγραφέας μας μιλά για την Σκιάθο και περιγράφει τις ομορφιές του νησιού μέσα από κοινωνικές προεκτάσεις.

Το βιβλίο διατίθεται από τον ίδιο τον συγγραφέα Ηλία Δ Παπακωνσταντίνου, από τις εκδόσεις Αγγελάκη και από κεντρικά βιβλιοπωλεία.

 

 

10.3.2021

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 14:26

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online