ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.... της συγγραφέα/διανοήτριας Παναγιώτας Μπλέτα

Μαίρη Κεφαλά

Μαίρη Κεφαλά

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ», της συγγραφέα/διανοήτριας Παναγιώτας Μπλέτα, στην ιστορική ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την ιστορική αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Πολλοί ποιητές, συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί, ερμηνευτές, εικαστικοί , γενικότερα καλλιτέχνες , επιστήμονες, λόγιοι , εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και συλλόγων  έδωσαν το παρόν , προκειμένου να τιμήσουν το έργο της Παναγιώτας Μπλέτα.

Χαιρέτισε ο Κώστας Καρούσος ένας από τους πιο δυναμικούς Προέδρους της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, όλων των εποχών,  σπουδαίος εικαστικός και λογοτέχνης.

Για το βιβλίο μίλησαν κορυφαίοι στοχαστικοί ποιητές, ο  Γαβρίλης Ιστικόπουλος και ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου. Ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου εκπροσώπησε και ως Αντιπρόεδρος την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Απάγγειλε η εξαιρετική ηθοποιός  και Πρόεδρος του Διεθνούς Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΡΙΖΩΝ»,  Μέμη Αναστασοπούλου.

Ο μεγάλος σε αξία συνθέτης , εντός και εκτός συνόρων,  Νίκος Φυλακτός έδωσε το άγγιγμα της κλασικής μουσικής στην εκδήλωση.

Ο εμπνευσμένος τραγουδοποιός, μουσικός και ερμηνευτής Γιάννης Απόδιακος , παρέα με τους υπέροχους ερμηνευτές  Παναγιώτη Χατζηλεωνίδα και Νίκο Πατσιαούρα απογείωσαν το επαναστατικό ύφος της εκδήλωσης με μελοποιημένη ποίηση.

Ο εξαιρετικός γραφίστας και ταλαντούχος τενόρος  Βαλέριος Νατσκέμπια επιμελήθηκε την πρόσκληση της εκδήλωσης.

Ενώ το βίντεο και τις φωτογραφίες  της παρουσίασης επιμελήθηκε ο καλλιτεχνικός Λευτέρης Σερλής.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online