ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Μαίρη Κεφαλά

Μαίρη Κεφαλά

 

 

 

 

 

Περπατώντας με οδηγό τον Νίκο Βατόπουλο

γύρω από την Πλατεία Βικτωρίας

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 11:00

Μία ξενάγηση σένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας, την Πλατεία Βικτωρίας και τις γύρω από αυτήν περιοχές, θα πραγματοποιηθεί με οδηγό τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στο πλαίσιο της Athens walking stories.

Με αφετηρία και κατάληξη την Πλατεία Βικτωρίας, θα περιπλανηθούμε σε δρόμους μιας παλιάς γειτονιάς, που για πολλές δεκαετίες ήταν κομμάτι της μεσοαστικής Αθήνας. Θα παρατηρήσουμε τις στρώσεις του χρόνου, την αρχιτεκτονική πολυφωνία, θα σταθούμε στα εγκαταλελειμμένα σπίτια του Μεσοπολέμου, θα δούμε πολυκατοικίες της ανοικοδόμησης, θα ζήσουμε τον σημερινό παλμό μιας συνοικίας που ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Σκοπός της ξενάγησης είναι να αποκτήσουμε ένα κοινό βίωμα από τη σύγχρονη πραγματικότητα αυτής της περιοχής και να παρατηρήσουμε το αρχιτεκτονικό της απόθεμα που παραμένει πλούσιο και σημαντικό για την κατανόηση της νεώτερης Αθήνας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί ,την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου γύρω από το κεντρικό άγαλμα της πλατείας Βικτωρίας («Θησεύς σώζων την Ιπποδάμειαν») και αυτό το σημείο θα είναι και η κατάληξη του περιπάτου, ώστε να διευκολυνθούν όσοι έρθουν με τον ηλεκτρικό.

Σημείο συνάντησης: Κεντρικό άγαλμα Πλατείας Βικτωρίας Ώρα: 11:00 Συμμετοχή: 15 ευρώ  Πληροφορίες: 6937160705 & 6978186901  Go To TopΚρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online