1ο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας με θέμα «Στιγμές στην Ιαπωνία».

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον 1ο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας με θέμα «Στιγμές στην Ιαπωνία». Επιλέξετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι σας στην Ιαπωνία, δημοσιεύστε τις στο Facebook με το hashtag#EoJPhotoCon2021GR και προσθέστε με ετικέτα την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα@EmbassyofJapaninGreece. Μην ξεχάσετε να βάλετε μία λεζάντα με την ημερομηνία και την τοποθεσία της κάθε φωτογραφίας!

Όροι συμμετοχής:

•ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες επαγγελματιών φωτογράφων.

•Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης και να μην έχουν υποστεί επεξεργασία.

•Ανεβάζετε με δική σας ευθύνη τις φωτογραφίες σας. Σε περίπτωση που κάποιος τρίτος  χρησιμοποιήσει, αντιγράψει, επεξεργαστεί με οποιοδήποτε τρόπο κάποια από τις φωτογραφίες, η Πρεσβεία της Ιαπωνίας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Προθεσμία υποβολής: 9 Απριλίου 2021

Η διοργανωτική επιτροπή του Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας θα επιλέξει τρεις (3) φωτογραφίες (Χρυσό, Ασημένιο και Χάλκινο Βραβείο) και θα τις δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (FB, HP), καθώς και στο μηνιαίο Newsletter της Πρεσβείας. Η φωτογραφία που θα λάβει το Χρυσό Βραβείο θα δημοσιευθεί ως φωτογραφία εξωφύλλου στο Facebook της Πρεσβείας για ένα μήνα!

 

   32.3.2021

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online