Διεθνές Πολιτιστικό Φεστιβάλ Μεταξιού και Μπαχαρικών στο Ουζμπεκιστάν

lifespeed.gr


Στην πόλη Μπουχάρα του Ουζμπεκιστάν

 

 

 

Έλαβε τέλος το 16ο  Διεθνές Πολιτιστικό Φεστιβάλ Μεταξιού και Μπαχαρικών στην πόλη Μπουχάρα του Ουζμπεκιστάν.

Το φεστιβάλ προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον εκτός από τους κατοίκους της Μπουχάρα και από τους πολίτες από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Στο φεστιβάλ που διοργανώθηκε σε μια ιστορική περιοχή της πόλης προβλήθηκαν διάφορα μεταξωτά υφάσματα που παράγονται στη χώρα και ποικιλίες μπαχαρικών.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ που διήρκησε τρεις ημέρες διοργανώθηκαν επιδείξεις παραδοσιακών ενδυμάτων, λαϊκοί χοροί σε διάφορες περιοχές της πόλης, κοκορομαχίες και κριαρομαχίες.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ κατά την οποία διοργανώθηκε επίδειξη μόδας παραδοσιακών Ουζμπεκικών ενδυμασιών και προβλήθηκαν δείγματα  χειροτεχνίας οι επιδείξεις των Ουζμπέκων ακροβατών προσέλκυσαν μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διοργανώθηκε επίσης διαγωνισμός ουζμπεκικού πιλαφιού. Οι μάγειρες που έφτιαξαν το καλύτερο ουζμπεκικό πιλάφι βραβεύτηκαν με διάφορα δώρα.

Το φεστιβάλ το οποίο έχει σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού στη Μπουχάρα που βρίσκεται στον ιστορικό Δρόμο του Μεταξιού τελείωσε με τη συναυλία που πήραν μέρος διάσημοι καλλιτέχνες της χώρας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online