Έκθεση "Wonder" by Dean Copa- ένας πολλά υποσχόμενος έλληνας καλλιτέχνης

Κατερίνα Καραγιάννη

Κατερίνα Καραγιάννη Δημοσιογράφος

Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια για τη δουλειά και τα εντυπωσιακά έργα σου. Θα μας πεις λίγα λόγια για την έκθεση Wonder που φιλοξενήθηκε στη Βίλλα Κώστα 25- 30 Νοεμβρίου;
 
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πρόκειται για μία προβολή για το Ελληνικό κοινό τρέχουσας σειράς έργων μου μέσα στα πλαίσια της απόφασης που πήρα να εκθέτω την τέχνη που παράγω, όσο γίνεται πιο κοντά στο παρόν μου .  
 
Γιατί στα έργα σου επικρατεί πάντοτε μία γυναικεία μορφη; 
 
Προτιμώ να εργάζομαι σε Σειρές πάνω σε διάφορες θεματικές που με εμπνέουν . Αυτή n προσήλωση ευνοεί την παραγωγικότητα και την εμβάθυνση σε κάθε θέμα . Από το 2012 έχω κάνει διάφορες. Ενδεικτικά αναφέρω : Μεταφυσικά , Χορός , θάλασσα, ζώα, abstraits, παιδικά κά.
 
Οι 2 μεγαλύτερες σειρές μέχρι τώρα (Carnae Series , Body Poetry) έχουν ως σημείο έναρξης την παράσταση της γυναικείας φιγούρας, πιθανόν επειδή το γυναικείο έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου και επειδή επιλέγω να δίνω προτεραιότητα στη βιωματική προσέγγιση της καλλιτεχνικής δημιουργίας. 
 
Αυτή την εποχή ετοιμάζω και τη δεύτερη εκδοχή του site μου (www.deancopa.com) με μια πιο πλήρη εκδοχή της θεματογραφίας μου . 
 
Από που παίρνεις έμπνευση για τα έργα σου ; 
 
To απάντησα εν μέρει στην παραπάνω ερώτηση . Θα ήθελα να προσθέσω, πέρα από το βίωμα που είναι το πιο σημαντικό, τον πειραματισμό, το τυχαίο και την πρόκληση να καταπιαστώ με κάτι έξω από τα νερά μου εμπλουτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνομαι και κωδικοποιώ. 
 
Aν μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα έργα σου με μία μόνο λέξη, ποια θα ήταν αυτή; 
 
Έκσταση . 
 
Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια όσον αφορά τη δουλειά σου;
 
Κυρίως διεθνείς εκθέσεις (εκθέτω το Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη στο NYFW) και έντονη παρουσία στο Διαδίκτυο .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online