Διαγωνισμός φωτογραφίας: Κερδίστε μια θέση στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Επικαιρότητα Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 

 

 

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας του ΕΚ και κερδίστε μια θέση στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία, που πραγματοποιείται στο Στρασβούργο, τον Ιούνιο.

Αν θέλετε να είστε ένας από του συμμετέχοντες της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης για τη Νεολαία που διοργανώνει το ΕΚ, στο Στρασβούργο στις 1 και 2 Ιουνίου, μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Instagram μαζί μας.

Οι κανόνες

Για να λάβετε συμμετοχή πρέπει να είστε άνω των 18 ετών, να ζείτε σε μια από τις χώρες της ΕΕ και να έχετε όλα τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας που θα μοιραστείτε.

Διαλέξτε ένα από τα πέντε θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης για τη Νεολαία (EYE) και προσπαθήστε να το αποστειρώσετε μέσα σε μια φωτογραφία:

  • #YoungOld
  • #RichPoor
  • #ApartTogether
  • #SafeDangerous
  • #LocalGloba

Μπορείτε να στείλετε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε, σε όσες κατηγορίες επιθυμείτε.

Μοιραστείτε τη φωτογραφία στο Instagram με το hashtag #EYE2018, καθώς και το hashtag της κατηγορίας στην θέλετε να διαγωνιστεί η φωτογραφία και κάντε tag: @EuropeanParliament και @ep_eye.

Θα αναδειχτεί ένας νικητής για κάθε κατηγορία. Οι έξι νικητές (ένας από κάθε κατηγορία), θα κερδίσουν από μια συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, στο Στρασβούργο.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο λογαριασμός του Κοινοβουλίου στο Instagram θα δημοσιεύσει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες και  η τελική επιλογή των νικητών θα κριθεί από το ποιά φωτογραφία θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “like”.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online