Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Event: Saint Valentine's Aέρα Πατέρα Λάηβ Love EXperience... στο ΒΟΟΖΕ Cooperativa

Κατερίνα Καραγιάννη

Κατερίνα Καραγιάννη Δημοσιογράφος

 

 

 

 

Η Eυγενική Aυτοκρατορία των Aέρα Πατέρα - μια Χρόνια εμμονή στην άκρη της σκακιέρας -παρουσιάζει Όπως κάθε χρόνο:
Ένα ερωτικό ξεσηκωτικό ψυχόδραμα στο ΒΟΟΖΕ Cooperativa, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 με τίτλο:

" Saint Valentine's Aέρα Πατέρα Λάηβ Love EXperience "

Mαζί τους ένα πλήθος ετερογενών ερεθισμένων καλεσμένων, εκπλήξεις, ατραξιόν και λοιπά σε μία παράσταση ροκ λαϊκο δημοτικής βάσεως. 
Μια Όπερα συμβάντων με σκοπό την τόνωση της γονιμότητας και βαθύτερο στόχο την υπογεννητικότητα της χώρας μας. Θα μοιραστούν πλήθος ερωτικά βοηθήματα αγχολυτικά πλασίμπο αναμνηστικά και άλλα που σίγουρα θα έχουν μεγάλη χρησιμότητα για την Οργαζόμενη Τάξη. 

Οι Αέρα Πατέρα, μέσα από το θεσμό αυτής τής γιορτής σίγουρα θα έχουνε γίνει αφορμή για τη σύλληψη δεκάδων βρεφών εδώ και 15 χρόνια, ένα κανονικό ηδονικό παιδομάζωμα συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του τόπου την οικονομική και βέβαια όλα αυτά τα παιδιά μία μέρα θα προτάξουν τα στήθη τους για το καλό της μόνης πατρίδας, (που ως γνωστόν είναι τα όνειρά μας). Μια πατρίδα που τελευταία δέχεται τόσες προκλήσεις κάτω από τη διαφημιστική ζώνη.

Ο φιλόξενος χώρος της ΒΟΟΖΕ Cooperativa, σας περιμένει στο ισόγειο για να σας απογειώσει μέχρι τον 7ο όροφο της υπαρξιακής σας διαθεσιμότητας και ως το ρετιρέ της ερωτικής μυθολογίας περνώντας πρώτα Από το υπόγειο των ενστίκτων και των απαγορευμένων καρπών συμπαθητικά.

 

Info

ΒΟΟΖΕ Cooperativa

 

 

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ώρα 22.00

Κολοκοτρώνη 57.

Αθήνα

Είσοδος Ελεύθερη

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 13:49

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Καραγιάννη