Θεατρική παράσταση στην Αλόννησο

Κική Αναγνώστου

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικών περιβαλλοντικών δράσεων

 

Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές των σχολείων της Αλοννήσου στα πλαίσια περιβαλλοντικών δράσεων, που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο νησί.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλοννήσου τη Δευτέρα 3 Απριλίου. Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση αποτελεί μέρος των ενημερωτικών δράσεων, που υλοποιούνται από την εταιρία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., η οποία προωθεί την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων λαμπτήρων, φωτιστικών και μικροσυσκευών, μέσω ενημερωτικών δράσεων που πραγματοποιούνται σε σχολεία όλης της χώρας.

 

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις, η πρώτη για τους μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και η άλλη για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου. Οι μαθητές αρχικά ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρίας για την ανακύκλωση λαμπτήρων και μικροσυσκευών και παρακολούθησαν ενημερωτικό, οπτικοακουστικό υλικό. Στη συνέχεια, ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο ‘‘Οι φύλακες της φύσης: ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση’’, το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του καθηγητή περιβάλλοντος Αντώνη Γάκη και παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα ‘‘Εν οδώ’’.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 06:12

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online