Η συνθέτρια Πηγή Λυκούδη στη Κηφισιά....

Μαίρη Κεφαλά

Μαίρη Κεφαλά

 

 

 

 

 

Μια μοναδική συναυλία για τα 20 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς σύνθεσης και έμπνευσης με την Κηφισιώτισσα συνθέτρια Πηγή Λυκούδη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

 

<<Ποίηση και Μουσική…ένα τραγούδι δρόμος, η Πηγή Λυκούδη με το πληθωρικό ταλέντο της και την δυναμική απόδοση των ορχηστρικών δημιουργιών εξύμνησε την αγάπη για τη ζωή και τον έρωτα.

Με το φεγγάρι που έλουζε το Αίθριο της Κηφισιάς, μέσα σε μια φθινοπωρινή βραδιά στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Πηγή Λυκούδη, έκανε ιδιαίτερη αναφορά με την ενότητα ‘’ΦΕΓΓΑΡΙΑ’’ μεταφέροντας στο μουσικό κοινό της Κηφισιάς, γνωστές επιτυχίες όπως το ’’χάρτινο το φεγγαράκι’’, ‘’πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι’’, ‘’ασημογάλανο φεγγάρι’’, ‘’τα δύο φεγγάρια’’, ‘’θα πιω απόψε το φεγγάρι’’ και η συναυλία έκλεισε ‘’με το δυστυχία σου Ελλάς’’.

 

00a18a27.jpg

 

Την Πηγή Λυκούδη συνόδευσαν οι τραγουδιστές νέας γενιάς Σπύρος Κλείσσας, Γεωργία Αγγέλου και η Μαρίνα Βολουδάκη.

Στο τσέλο μαντολίνο ο Σταύρος Παργιανός, κλαρίνο και σαξόφωνο o Γάσπαρης Μαμμάς, κιθάρες και φυσαρμόνικα ο Δημήτρης Κοντονής και στα κρουστά ο Άγγελος Κουσάκης.

 

Χαιρετισμό στην συναυλία απεύθυνε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος.

 

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Λίλα Παπαδημητρίου, η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Καραλή, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.  

 

 

18/9/2019

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online