Ο Γιάννης Ζουγανέλης καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio

lifespeed.gr


Τζένη Κοσμίδου

 

 

  Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 20:00 – 22:00 ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό Dreamcity Web Radio σε μια αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

   Ο Γιάννης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας μας! Το αστείρευτο ταλέντο του όπως όλοι γνωρίζουμε δεν περιορίζεται σε μια ιδιότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής, διδάσκαλος είναι μονάχα κάποια από τα πρόσωπα του πολύπλευρου ταλέντου του αγαπημένου Γιάννη Ζουγανέλη!

    Πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπος ζεστό και εγκάρδιο, ο οποίος κερδίζει από τη πρώτη στιγμή τόσο τους συνομιλητές του όσο και τους ακροατές ή θεατές του. Όσοι είχαν τη χαρά να συνεργαστούν μαζί του μιλούν για έναν άνθρωπο φύση και στάση ζωής καλλιτέχνη που εκτός των άλλων ταλέντων του έχει και το χάρισμα να μεταδίδει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του στους γύρω του τόσο αυτονόητα και φυσικά όπως ένας άλλος άνθρωπος αναπνέει. 

    Εκτός από την όμορφη αυτή συνέντευξη, θα έχουμε τη χαρά να ταξιδέψουμε με τραγούδια του αλλά και με σπάνια ηχητικά αποσπάσματα από ερμηνείες του, που υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.  Η εκπομπή της Τετάρτης θα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες. Σκοπός του ταξιδιού της το χαμόγελο των ακροατών της που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

    Τετάρτη 11 Νοεμβρίου συντονιστείτε στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι» στον μαγικό www.dreamcity.gr και το ταξίδι αρχίζει με συνοδοιπόρο τον μοναδικό Γιάννη Ζουγανέλη!

10.11.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 13:29

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online