Μπορώ να ζήσω.... με την Ioanna Prosmiti και τον John Olas

lifespeed.gr


Βάντα Βλασταρά

 

 

 

 

Συνέντευξη. Με ένα ντίσκο ντουέτο νοσταλγουμε και δίνουμε το μήνυμα πως - Μπορώ να ζησω- και μετά από ένα χωρισμό. 

 

Συνέντευξη Ιωάννα Προσμιτη 

1) Πώς προέκυψε η συνεργασία για το νέο τραγούδι- Μπορώ να ζήσω.-

Εκτός από Ηθοποιος τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με το τραγούδι τραγουδώντας εκτος από το θέατρο και σε διάφορες μουσικές σκηνές. Ο Jonh Olas με ακουσε στο προηγούμενο τραγούδι μου που κυκλοφόρησε από την Atlantis Records μια  ροκ διασκευη του Παραδοσιακού '-Τι σε μέλλει εσενανε- σε Διασκευή Avet Kizirian. Πίστεψε αμέσως πως μπορώ να ερμηνεύσω το ντίσκο κομμάτι που έγραψε  σε στίχους δικούς του και του Κώστα Νατση. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας η οποία μέχρι στιγμής μας εκπλήσσει ευχάριστα.

2) Πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος ακούγοντας το; Πιστεύεις νοσταλγεί παλιότερες ρομαντικές ανεμελες εποχες όπου χορεύαμε σε μια ντίσκο?

Σίγουρα νοσταλγεί εποχές που αρχικά βγαίναμε έξω και διασκεδάζαμε ενώ τώρα είμαστε φυλακισμένοι χωρίς το δικαίωμα της αγωγής της ψυχής και του πνεύματος. Μέσα στα πλαίσια αυτά όλες οι καλλιτεχνικές δρασεις αγκαλιάζονται και χειροκροτουνται. Έτσι και το συγκεκριμένο τραγούδι αγαπήθηκε πολύ και παίζεται από τα ραδιόφωνα .Μιλαει για τους κύκλους της ζωής και των σχέσεων που κλείνουν για να ανοίξουν κάποιοι άλλοι. Έτσι λοιπόν δίνει το αισιόδοξο μήνυμα ότι συνεχίζουμε να ζούμε χωρίς προσκόλληση και κάνουμε όνειρα για το μέλλον με αισιοδοξία.

3) Που  μπορεί κανείς να δει το videoclip; του τραγουδιού Μπορώ να ζήσω;

Το videoclip του τραγουδιού που κυκλοφόρησε από την Piranha Production μπορείτε να το δείτε στο YouTube  Ioanna Prosmiti  ενώ ένα δεύτερο video clip κυκλοφορεί στο YouTube John Olas καθώς επίσης και ένα Remix του τραγουδιού  από τον DJ Τ.Ι. Ιωάννη Τοσουνη. Χαρούμενοι ιδιαίτερα είμαστε επίσης και για το ότι το τραγούδι έγινε και καραοκε από τον δημιουργό καραοκε Teodoris Natiotis. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τα πολύ καλά σχόλια.

4) Πώς βλέπεις το καλλιτεχνικό μέλλον της χώρας και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε; 

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για όλους και για αυτο χρειάζεται να ελλισομαστε και να βρισκουμε νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Αυτό εξάλλου είναι το χρέος κάθε καλλιτέχνη να αφυπνίζει και να καλλιεργεί συνειδήσεις. Από προσωπική μου εμπειρία θα πω  πως  το 2020 παρολες τις δυσκολίες ήταν ευλογημένη χρονιά για μένα αφού ανακοινώθηκε η βράβευση μου από την Διαβαλκανικη Επιτροπή διεθνών θεατρικών βραβείων για το 2019 για την ερμηνεία μου στο βραβευμένο θεατρικό έργο της Ιωάννας Μαστοράκη σε Σκηνοθεσία Θανάση Σσλτα Βλέπε και Φεύγα. Επίσης τιμητικό έπαινο έλαβα το 2020 και για τις Δούλες του Ζαν Ζενέ σε Μετάφραση Διασκευή Νίκης Τριανταφυλιδη. Δεν θα παραλείψω και την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για  τον πρώτο έπαινο που ελαβα από το Ιωνικο θέατρο  για τον Θεατρικό μου μονόλογο που έγραψα για την Μικρασιατική καταστροφή με τίτλο-Υπερβαση-  Σίγουρα υπήρξα τυχερή θεωρώ όμως χρέος μου τη συνεχή μου δράση παρολες τις αντιξοότητες. 

5)Ένα θετικό μήνυμα για τον κόσμο.

Η εποχή αλλάζει και απαιτεί ενότητα, αλληλεγγύη και αλτρουισμό. Επιτέλους πρέπει να αντιληφθούμε πως ο τρόπος σκέψης και δράσης του καθενός επηρεάζει όλη την ανθρωπότητα. Γι'αυτό ατενίζουμε το μελλον  με αισιοδοξία έχοντας εμπιστοσύνη στη ροή αλλαγής. 

 

 

αθθθ5.jpg

 

Συνέντευξη John Olas

1) Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τη ραπ?

Ασχολούμαι οκτώ χρόνια αλλά με τη μουσική ασχολούμαι μια ολόκληρη ζωή.

2) Ποια είναι τα χόμπυ σου;

Μου αρέσει η φωτογραφία και τα βίντεο και καθώς έχω εξιδεικευμενες γνώσεις γυρνάω μόνος μου τα περισσότερα βίντεο κλιπ.

3) Τι όνειρα έχεις για το μελλον;

Επιθυμώ να δημιουργήσω πολλά τραγούδια και να πάντρεψω  τη ραπ με τη ντίσκο, με την ποπ, με το ροκ και το λαϊκό.. Εμπνεομαι από όλα τα είδη μουσικής και έχω πολλά όνειρα για το μελλον

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 13:57

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online