Επιτέλους ο Michael Kiwanuka τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα!

lifespeed.gr


 

Κατερίνα Μαστρογιαννοπουλου(Funky Mama)

 

 

 

 

Μετά την ακυρώση της 3ης ημέρας του Release festival (Jamiroquai και Μichael Kiwanuka) όλοι πιστέψαμε οτι δεν θα μπει καινούργια ημερομηνία!

Η αλήθεια ειναι οτι το line up ηταν πολυ καλό για να ειναι αληθινό.Να όμως που η καλή είδηση δεν άργησε να έρθει!

Με το δέυτερο album του  ''Love & Hate'' να κερδίζει τον τίτλο ''Ο καλήτερος δίσκος  της χρονιάς'' Ο 30χρονος Kiwanuka που κατάφερε να φτάσει στην κορυφη της Μεγάλης Βρετανίας θα βρεθεί επιτέλους στην Ελλάδα για 2 live που σίγουρα θα θυμόμαστε για χρόνια!

Ο πολυσυζητημένος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που απο την πρώτη στιγμή έκανε αίσθηση με τον στίχο του και την φωνή του

έχοντας μόλις 2 album στο ενεργητικό του πολλοι  ειναι αυτοι που τον συγκρίνουν με μεγάλα ονόματα οπως αυτά του Marvin Gaye, του  Otis Redding του Bill Withers και του Curtis Mayfield.

Tραγούδια οπως το Love and Hate,Cold little heart,One more night,Black man in a white world ειναι αυτά που σίγουρα περιμένουμε να ακούσουμε  στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

 

*Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound- 26ης Οκτωβρίου 15 (Θεσσαλονίκη) Προπώληση 25 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27 ευρώ.

 Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.

*Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall- ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 7 (Αθήνα)!προπώληση  28 ευρώ (μονό) και 50 ευρώ (διπλό), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 30 ευρώ (μονό) και 55 ευρώ (διπλό).    Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.

 

www.michaelkiwanuka.com   

https://www.facebook.com/MichaelKiwanuka/  
https://www.youtube.com/user/MichaelKiwanukaVEVO  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 23:44

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online