Ο Μιχάλης Δημητριάδης και η Νάντια Καραγιάννη συγκίνησαν τους δημότες της Νέας Ερυθραίας.

Κατερίνα Καραγιάννη

Κατερίνα Καραγιάννη Δημοσιογράφος

 

 

 

Μία μοναδική βραδιά αυθεντικής λαϊκής μουσικής είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Κηφισιάς την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία!!!

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μιχάλης Δημητριάδης και η Νάντια Καραγιάννη και οι ταλαντούχοι μουσικοί που τους πλαισίωσαν, μας χάρισαν ένα μουσικό ταξίδι μέσα από όλα τα γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά μονοπάτια με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει, όπως των Τσιτσάνη, Θεοδωράκη, Ζαμπέτα, Νικολόπουλου και πολλών άλλων.

Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που περιέλαβε και παραδοσιακά μικρασιάτικα ακούσματα που συγκίνησαν τους δημότες της Νέας Ερυθραίας.

 

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Το πολιτιστικό άρμα των Μενανδρείων κάνει απόψε στάση στην ανακαινισμένη πλατεία της Νέας Ερυθραίας. Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει στους πολίτες το πολιτιστικό αγαθό, απλόχερα και σχεδόν δωρεάν, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα. Περισσότερες από 30 εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για τα Μενάνδρεια και τις Αλλοτινές Πατρίδες, οι οποίες ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη βοήθειά των πολιτών δημιουργούμε ένα Δήμο συμμετοχής, αισιοδοξίας, ελπίδας και καινοτομίας».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα και τα μέλη Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, Περικλής Καραγιαννάκης και Ρόζα Κουτσούκου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 12:56

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online