Νέος κύκλος με 4 διαφορετικές συναυλίες - «αποκριάτικα bistrots du monde» από τον Μάριο Στρόφαλη, συνθέτη, πιανίστα και δημιουργό του φεστιβάλ «το μικρό Παρίσι των Αθηνών» και τους εκλεκτούς καλεσμένους του.
11 Φεβρουαρίου 2017
Deux chevaux musicaux
Rémi Cavat (τραγούδι-κιθάρα), Μάριος Στρόφαλης (πιάνο-ακορντεόν-τραγούδι)
Ο Lyonnais δημιουργός των “les enfants de Pigalle”, ταξιδεύει με τον δικό μας Παριζιάνο σε όλη τη Γαλλία.
18 Φεβρουαρίου 2017
Εuropean Taxim vs Carnaval
Μarios Strofalis quartet
Βαγγέλης Βεργωτής (ακκορντεόν), Αλφρέντο Στούνι (βιολί), Φαίη Νικολοπούλου (βιολοντσέλλο), Mάριος Στρόφαλης (πιάνο και τραγούδι).
To 14 χρονών κουαρτέτο, σε άνευ όρων αποκριάτικο ξέσπασμα, μπλέκει τις πρωτότυπες ταξιδεμένες μουσικές συλλογές “European taxim” με τραγούδια που θυμίζουν τους καιρούς των αυθεντικών καρναβαλιών.
25 Φεβρουαρίου 2017
Πειραιάς – Μασσαλία
Rémi Cavat (τραγούδι-κιθάρα) , Έλλη Δαδήρα (τραγούδι-μπάσσο), Μάριος Στρόφαλης (πιάνο-ακορντεόν-τραγούδι)
Τραγούδια και μελωδίες που ήχησαν και ηχούν στα δύο μεγάλα λιμάνια της Μεσογείου και συντρόφευσαν τον πόνο του αποχωρισμού και την χαρά της σμίξης.
AΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ - ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΔΥΣΗΣ
όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου 2017
Ώρα έναρξης 22.30
Είσοδος 12 ευρώ με κρασί
Σατωβριάνδου 36
Σταθμός Μετρό Ομόνοια
Τηλ. 210 5242211