Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Στέφανος Κορκολής...στο Μain Stage του gazarte.

lifespeed.gr


Γράφει η Μαίρη Κεφαλά

Με πολύ αγάπη το κοινό υποδέχθηκε και αυτή την φορά την συνύπαρξη της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Στέφανο Κορκολή, στο δικό τους Reunion για τα 10 χρονια του Gazarte. Αποτέλεσμα αυτής της ανταπόκρισης, να προστεθούν και άλλες τρεις παραστάσεις στις 23, 26 και 30/12.

Hταν το 2009-2010, όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ζεστή αγκαλιά του gazarte,  "κέρδισαν" αμέσως τις καρδιές μας και γι αυτό τους απολαύσαμε επί δύο συνεχόμενες χρονιές!

Η μοναδική φωνή της Άλκηστης που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό, και οι υπέροχες μελωδίες που ξετυλίγονται στο πιάνο, που με μαεστρία «παίζει» ο Στέφανος, μας καλούν, να μπούμε στο παιχνίδι και να παραδοθούμε στη μαγεία!!!

Μαζί σ΄ ένα πρόγραμμα λιτό, χωρίς περιτύλιγμα, τολμούν και αγγίζουν την πεμπτουσία της μουσικής και του τραγουδιού, μας χαρίζουν στιγμές μοναδικές αλλά και απόλυτα προσωπικές, μας καλούν σ' ένα πραγματικό ρεσιτάλ πιάνου-φωνής όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούργια…
Μαζί αναπολούν, δημιουργούν, πειραματίζονται και, το πιο σημαντικό ίσως, περνάνε καλά και μοιράζονται μαζί μας την χαρά τους, το ταλέντο τους και την απίστευτη ενέργειά τους!!!
Μία από τις πλέον επιτυχημένες συνεργασίες στη δεκάχρονη πορεία του gazarte παρουσιάζεται ξανά στο σημείο που "γεννήθηκε". 

Info
Main Stage

Παραστάσεις στις 23, 26 και 30/12.
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 33€ |Β ζώνη: 27€ |Όρθιοι: €10
Ταμείο: A ζώνη: 36€ |Β ζώνη: 30€  |Όρθιοι: €13
Βουτάδων 32 - 34 στο Γκάζι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online