Οι black metal έδιωξαν τον κιθαρίστα τους γιατί χαιρέτισε ναζιστικά

lifespeed.gr


Ο Set Teitan έγινε μέλος των Watain το 2007.

 

 

 

Σουηδική black metal μπάντα αποχωρίστηκε από το ένα μέλος της, το οποίο φωτογραφήθηκε να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό και προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Watain δημιουργήθηκαν το 1998 στην Ουψάλα και έχουν κυκλοφορήσει έξι άλμπουμ, το τελευταίο από τα οποία, «Trident Wolf Eclipse» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το NME.

Ο Set Teitan, κιθαρίστας του γκρουπ, γεννημένος στη Ρώμη έγινε μέλος των Watain το 2007.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο αρχηγός του γκρουπ, Erik Danielsson σε ανακοίνωσή του, ο Teitan και οι Watain θα βαδίσουν χωριστούς δρόμους για κάποια χρονική περίοδο, λόγω της φωτογραφίας.

Ο Danielsson ισχυρίστηκε ότι η χειρονομία του κιθαρίστα «έγινε για πλάκα».

«Αυτά είναι όσα έχουμε να πούμε για αυτό, αλλά για να τερματιστεί αυτή η κουραστική και χρονοβόρα ανοησία, ο εν λόγω κιθαρίστας αποφάσισε να σταματήσει για κάποιο χρονικό διάστημα για να αποφύγει περαιτέρω άσχετες συζητήσεις επί του θέματος» έγραψε ο αρχηγός του συγκροτήματος στο MetalSucks.

Ανέφερε ότι η μπάντα δεν δίνει καμία σημασία στην εχθρική άγνοια των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι ο Watain έχουν «κάποια πολιτική ατζέντα». «Εδώ και 20 χρόνια έχουμε αποδείξει το αντίθετο» τόνισε.  

Α/Μ ΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online