Το φωνητικό σύνολο Libro Coro συμμετέχει στις συναυλίες του Γιάννη Μαρκόπουλου και της Λένας Αλκαίου

Μαίρη Κεφαλά

Μαίρη Κεφαλά

 

 

 

Το φωνητικό σύνολο Libro Coro σε διδασκαλία και υπό την καθοδήγηση της Ανθής Γουρουντή συμμετέχει στις συναυλίες του μεγάλου μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στο Άλσος της Ν.Σμύρνης, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Περιστερίου και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου θα αποδώσει το διαχρονικό ορίζοντα των υπέροχων τραγουδιών του αγαπημένου μας συνθέτη.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο το φωνητικό σύνολο Libro Coro θα λάβει μέρος στη συναυλία της Λένας Αλκαίου με τίτλο "Η Λένα Αλκαίου...με τους φίλους της κάτω στο Πειραιά", όπου μαζί  με πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες θα την συνοδέψουν σε επιτυχίες μεγάλων δημιουργών.

Το Libro Coro και η Ανθή Γουρουντή συνεχίζουν και το Σεπτέμβριο να δίνουν το παρόν σε σημαντικά μουσικά δρώμενα. Η Ανθή Γουρουντή κατόρθωσε μέσα σε 5 χρόνια να δημιουργήσει το πιο δραστήριο φωνητικό σύνολο, με σημαντικές συμμετοχές σε φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη ομάδα που απαρτίζεται από χορωδούς όλων των ηλικιών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online