Στον άλλο κόσμο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος

 

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις με μια δυναμική βραδιά σε όγκο και απήχηση στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ. Νεανικό κοινό κατέκλυσε το City Drive-in για να απολαύσει την ταινία ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος. To κοινό, που όπως ο ίδιος είπε, πριν από πέντε χρόνια, όταν και γυρίστηκε η ταινία θα ήταν ακόμα παιδιά, κόρναρε ασταμάτητα από τα αυτοκίνητά του, δίνοντας συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη που ανέβηκε στη σκηνή εντυπωσιασμένος μετά το τέλος της προβολής, κάνοντας λόγο για το πιο πρωτότυπο event με ερωτήσεις και απαντήσεις μεταξύ σκηνής και... αυτοκινήτων.   

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Χριστόφορος μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας, φανέρωσε τον αρχικό της τίτλο (Άρνηση – Denial), μίλησε για την καραντίνα: “για μένα που είμαι ένας άνθρωπος κατά βάσιν μοναχικός, η καραντίνα ήταν μια απλή Παρασκευή”, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για την καινούργια δουλειά που ετοιμάζει με θέμα την πανδημία, ως μια ταινία, με δραματικές ανατροπές που ανυπομονεί να ξεκινήσει να γυρίζει. Πρωταγωνιστής θα είναι ένας Άγγλος που ζει μόνιμα στην Ελλάδα, παντρεμένος με  Ελληνίδα, ενώ δε θα τον υποδυθεί ο ίδιος.

Ποιος είναι ο ιδανικός κόσμος για εκείνον; Αυτός που θα έχει ισορροπία, που οι άνθρωποι θα μπορούν να βγουν από το κοστούμι που τους πιέζει, κόβοντάς τους το αίμα και θα διεκδικήσουν αυτά που πραγματικά θέλουν. Για τρεις περίπου ώρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας παρέσυρε στο δικό του σύμπαν με πάθος, αγάπη για το σινεμά και την απαράμιλλη γοητεία ενός δημιουργού που αγαπά τον άνθρωπο. 


Η προβολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του αφιερώματος Greek Tuesdays που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο City Drive-in και φιλοξενεί μια ελληνική ταινία και τους συντελεστές της που παρουσιάζουν στο κοινό άγνωστες πτυχές της. Σας περιμένουμε.

To City Drive-in έχει αναγνωριστεί ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως:

- Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού 

- Χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό.

- Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

- Χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης.

- Αποφυγή συνωστισμού.


Στο χώρο του City Drive-in λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook - instagram) και στην ιστοσελίδα μας www.driveincinema.gr και στο viva.gr μαζί με το πρόγραμμα και του City Drive-in.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο https://bit.ly/3l9bLmG
Σας περιμένουμε στο πάρκινγκ 5 – Πύλη Δ- του Ο.Α.Κ.Α. (είσοδος από Σπύρου Λούη)  
Για καθήμενους χωρίς αυτοκίνητα η πρόσβαση γίνεται από τον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ  με σήμανση προς το πάρκινγκ 5 του Ο.Α.Κ.Α. (υπάρχει σήμανση).  
 
10.9.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online